Transformarea unui cuplu care a slăbit spectaculos
Actualitate

Transformarea unui cuplu care a slăbit spectaculos / Captură foto Facebook

Problemele de sănătate i-au forțat să-și schimbe stilul de viață. Doi soți, transformare spectaculoasă după ce au ”topit” zeci de kg

Helen și Kieron Buxton s-au luptat cu kilogramele în plus ani de zile la rând. În urmă cu doi ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților, aceștia au decis că a venit momentul pentru o schimbare și s-au înscris în Slimming World. Doi ani mai târziu, aceștia sunt de nerecunoscut, întrucât au slăbit zeci de kilograme.

Kieron Buxton, în vârstă de 50 de ani și soția lui, Helen, de 51 de ani, au decis să slăbească din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntau. Kieron cântărea la un moment dat mai bine de 170 de kilograme și era atât de mare, încât nu putea să-și pună șosetele în picioare ori să se încalțe.

Citește și: Cum arată Rebel Wilson în costum de baie după ce a slăbit 34 de kilograme. Actrița nu-și mai ascunde silueta

Cei doi soți, care sunt căsătoriți de 16 ani, au avut un stil de viașă nesănătos. Consumau produse de patiserie la micul dejun, biscuiți, comandau multă mâncare, iar berea și vinul erau nelipsite. Keiron și Helen, care cântăreau mai bine de 150 de kilograme fiecare, au decis să-și schimbe stilul de viață după ce bărbatul a fost diagnosticat cu diabet de tip 2.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe 14 februarie 2020, ei s-au înscris în SSlimming World, iar în doi ani de zile au reușit să slăbească zeci de kilograme, fiind acum într-o formă de invidiat. Mai mult de atât, Kieron a scăpat de diabetul de tip 2 și nu mai este nevoit să ia medicamente.

”Am fost supraponderal mult timp din viața mea. Să fiu sedentar, să port mărimea 5XL și să cer extensie pentru centură era normal pentru mine. Nu am realizat că am o problemă decât atunci când am primit diagnosticul de diabet de tip 2. Am decis că trebuie să slăbeasc, m-a trezit la realitate.”, a povestit bărbatul, potrivit Daily Star.

Astfel, cuplul, care este originar din Nottingham, a renunțat la mâncarea de tip fast-food și a înlocuit-o cu fructe proaspete, legume, carne slabă, de pui și curcan.

Citește și: Cum să ai o piele strălucitoare. Trucurile pe care trebuie să le incluzi în rutina de îngrijire

De cealaltă parte, Helen a slăbit 50 de kilograme, trecând de la mărimea 26 la 12. Totodată, ea a observat o ameliorare în ceea ce privește simptomele date de artrita reumatoidă.

”M-am chinuit cu kilogramele în plus din școală. Am avut tentative de a slăbi, însă niciodată n-au avut succes. Am crezut că dacă mă voi înscrie în Slimming World va fi o modalitate simplă de a-l susține pe Kieron.”, a spus femeia.

Totodată, pe lângă dieta sănătoasă pe care au adoptat-o, cei doi obișnuiesc să facă mișcare în fiecare zi, parcurgând cel puțin 10.000 de pași pe zi.

Etichete: cuplu , transformare , slabit

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri