Prințul Harry va zbura în SUA imediat
Divertisment

Prințul Harry va zbura în SUA imediat după funeraliile bunicului său/ Getty Images

Ce se va întâmpla cu prințul Harry după funeraliile bunicului său. Motivul pentru care acesta nu va rămâne mult timp în Marea Britanie

Prințul Harry va participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip, însă nu va petrece mult timp în Londra, întrucât el se va întoarce în Statele Unite ale Americii imediat după ceremonie, întrucât nu vrea să stea departe de soția lui însărcinată.

Ducele de Sussex nu plănuiește să stea prea mult timp în Regatul Unit după funeraliile bunicului său, ducele de Edinburgh, care vor avea loc sâmbătă, 17 aprilie.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu va participa la funeraliile prințului Philip

Potrivit Page Six, prințul Harry își dorește să se întoarcă în Statele Unite ale Americii pentru a petrece timp cu Meghan Markle, soția lui care este însărcinată cu al doilea copil.

În același timp, prințul Harry va trebui să respecte și regulile de coronavirus, astfel că la întoarcerea în SUA va trebui să prezinte un test negativ de coronavirus, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de călătorie.

Citește și: Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

Prințul Harry, prima reîntâlnire cu rudele sale după ce s-a stabilit în SUA

Este pentru prima dată când prințul Harry a revenit în Marea Britanie de când el și Meghan Markle au renunțat la rolurile regale și s-au stabilit în SUA. În același timp, va fi pentru prima dată când își va întâlni bunica, pe regina Elisabeta a II-a, dar și pe tatăl său, prințul Charles și pe fratele prințului William, precum și pe cumnata Kate Middleton după dezvăluirile făcute în cadrul interviului lui Oprah Winfrey.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

 

Motivul pentru care Meghan Markle va lipsi de la eveniment a stârnit numeroase controverse. Inițial s-a spus că acesteia i-a fost interzis să călătorească din cauza faptului că este însărcinată, însă ulterior, surse apropiate acesteia au dezvăluit că ea ”nu și-a dorit să fie în centrul atenției” la funeraliile prințului Philip.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri