Irina Shayk a arătat spectaculos la premiera filmului „Nightmare Alley”. Profimedia
Divertisment

Irina Shayk a arătat spectaculos la premiera filmului „Nightmare Alley”. Profimedia

Irina Shayk a arătat spectaculos la premiera filmului „Nightmare Alley”. Vedeta a fost prezentă pentru fostul iubit Bradley Cooper

Irina Shayk a atras toate privirile la premiera filmului „Nightmare Alley”, care a avut loc miercuri la New York, Statele Unite ale Americii, unde a fost prezentă pentru a fi alături de tatăl fiicei ei,  actorul Bradley Cooper.

Irina Shayk i-a atras cu siguranță atenția fostului ei iubit, Bradley Cooper, atunci când a apărut într-o ținută spectaculoasă la premiera filmului în care acesta este personaj principal. Modelul, în vârstă de 35 de ani, a purtat un costum negru cu dungi și un top din piele pe dedesupt, care i-a pus în evidență formele, în timp ce pășea pe covorul roșu. Aceasta și-a accesorizat ținuta un clutch în carouri și o pereche de pantofi cu tocuri înalte. De asemenea, părul prins în coc și rujul roșu aprins i-au oferit acesteia un look provocator și impunător. Fostul ei iubit și starul serii, Bradley Cooper, a arătat la fel de elegant ca întotdeauna într-un costum negru, cu revere subțiri. El a combinat costumul cu o cămașă albă clasică și o cravată neagră subțire, împreună cu pantofi asortați. 

Citește și: Irina Shayk, una dintre cele mai nonconformiste apariții de până acum. Cum arată rochia cu design de coadă de pește

Apariția Irinei Shayk la eveniment a deschis discuții despre zvonurile apărute recent, conform cărora cei doi s-ar fi împăcat, asta după ce au fost văzut ieșit de mai multe ori în oraș cu fiica lor, Lea, în vârstă de patru ani. Cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea, Bradley, în vârstă de 46 de ani, nu a făcut nimic pentru a înlătura zvonurile. 

„Irina și Bradley au fost foarte implicați în ceea ce privește creșterea fiicei lor.  Amândoi o iubesc atât de mult pe Lea și își doresc să fie cei mai buni părinți posibil. Multe dintre interacțiunile și întâlnirile Irinei cu Bradley o înconjoară pe Lea și programul ei, dar se întâlnesc și pe cont propriu”, a declarat o sursă, potrivit Daily Mail

Irina Shayk are numai cuvinte de laudă la adresa lui Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, iar cei doi au păstrat o relație frumoasă și după separare, de dragul fiicei lor, Lea de Seine. Modelul a vorbit, de curând, despre cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk: ”Ieșirile lor în oraș sunt doar o dovadă că se înțeleg bine!”

”Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că se înțelege de minune cu Bradley Cooper când vine vorba despre creșterea fiicei lor: ”Eu și tatăl ei suntem foarte stricți. După ce termină de mâncat, se ridică de la masă, îș ia farfuria și spune ”Mulțumesc”. Fără ”te rog” și ”mulțumesc”, ea nu primește nimic. E greu, întrucât are multe jucării. Eu aveam doar o păpușă. Încerc să o facă să înțeleagă ce privilegii are.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Totodată, ea a mărturisit că este foarte sinceră cu ea și încearcă să nu-i ofere totul pe tavă: ”Atunci când are o acadea îi spun: ”Eu obișnuiam să am acadea doar de Crăciun. Eși norocoasă.”, a mai mărturisit Irina Shayk.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri