Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Ce semnifică tiara purtată de Kate Middleton la nunta prințului moștenitor din Iordania. Legătură de suflet cu prințesa Diana

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, se află într-o vizită surpriză în Iordania cu ocazia nunții prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah cu logodnica sa saudită, Rajwa Al Saif. Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținuta sa, dar și cu accesoriile, purtând o coroniță cu o semnificație profundă. 

William şi Kate s-au numărat printre membrii familiilor regale din toată lumea prezenţi la nunta prinţului moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, cu arhitecta Rajwa Al Saif, în vârstă de 29 de ani. Ceremonia a avut loc la Palatul Zahran, acelaşi loc ales de tatăl prinţului moştenitor, Regele Abdullah al II-lea, şi de bunicul său, regretatul rege Hussein, pentru a se căsători.

William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia
William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Citește și: Primul lucru pe care Kate Middleton îl va face atunci când va deveni regină. Răspunsul i-a surprins pe toți

Călătoria cuplului princiar britanic în Iordania nu a fost anunţată în avans, iar sosirea lor a fost confirmată de presa de stat iordaniană cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei de la palat. 

Kate Middleton, două ținute superbe la nunta prințului moștenitor al Iordaniei

Kate Middleton a atras toate privirile cu ținutele alese pentru nunta regală. Prințesa a optat inițial pentru o rochie lungă, de un roz pudrat, cu mâneci vaporoase, atunci când a luat parte la ceremonia religioasă. Ulterior, la petrecerea fastuoasă care a avut loc seara, Kate a îmbrăcat o rochie lungă, ălină de paiete aurii, peste care avea brodate câteva flori din pietre prețioase. Detaliul care a atras însă atenția a fost tiara pe care soția prințului William a ales să o poarte în acea searî. Diadema Lover's Knot, care conține sute de diamante și perle, a fost realizată în 1914 și a fost adesea purtată de regretata sa soacră, prințesa Diana. 

Kate Middleton la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia
Kate Middleton la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Citește și: Regula pe care Kate Middleton trebuie să o respecte întotdeauna. Ce îi este interzis să facă atunci când întâlnește oameni noi

Kate Middleton și Prințesa Diana/ Profimedia
Kate Middleton și Prințesa Diana/ Profimedia

Tiara a fost realizată de bijutierul regal Garrard, din perle și diamante deja aflate în posesia Reginei Maria. Cu toate acestea, diadema este o copie a uneia deținute de bunica ei, prințesa Augusta de Hesse, care s-a căsătorit cu primul duce de Cambridge în 1818. Bijuteria i-a fost dăruită prințesei Diana de către regina Elisabeta în 1981, fiind cadou de nuntă. După moartea ei în 1997, diadema a ajuns în posesia lui Kate Middleton, fiind în prezent una dintre cele mai speciale bijuterii regale. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri