Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian, Foto: Profimedia

Kim Kardashian, acuzată de fani că a abuzat de Photoshop. Imaginile făcute publice au stârnit comentarii acide: ”Ce ciudat arată!”

Kim Kardashian este recunoscută pentru faptul că are milioane de urmăritori pe rețelele sociale și nu este străină de editarea imaginilor pe care le postează pe internet, însă de curând ea a stârnit controverse, fiind acuzată că a abuzat de Photoshop.

Kim Kardashian, care în urmă cu câteva săptămâni s-a afișat cu Pete Davidson, cu care ar avea o relație după separarea de Kanye West, a stârnit comentarii acide din partea fanilor. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în care poartă o rochie neagră semnată Balenciaga, fără umeri, pe care a asortat-o cu niște cizme lungi și cu niște ochelari de soare.

Citește și: Emily Ratajkowski explică de ce femeile de la Hollywood îl iubesc pe Pete Davidson. Starul SNL, listă impresionantă de iubite celebre

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Într-o fotografie, însă, vedeta are brațele ridicate, iar fanii au putut să observe că axielele ei arată neobișnuit, pielea ei având un aspect mult prea neted.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ce ciudat arată.”, ”A folosit prea mult blur!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiilor ce au adunat peste 3,4 milioane de aprecieri.

Kim Kardashian și Pete Davidson, surprinși la o întâlnire romantică

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și noule ei iubit, Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, au fost surprinși chicotind ca niște adolescenți îndrăgostiți în timp ce ieșeau pentru o seară romantică la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California, duminică seara. Se pare că relația dintre cei doi este mai serioasă decât se credea.  

Citește și: E oficial! Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu. S-au ținut de mână în public și și-au zâmbit complice

Kim Kardashian
Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Profimedia

Comediantul și vedeta s-au bucurat de o seară amoroasă, iar paparazzi au putut observa un semn pe gâtul acestuia, cel mai probabil de la o mușcătură. Fanii au putut vedea semnul inedit  în timp ce acesta a condus-o pe Kim către mașina sa de lux, unde amândoi au urcat în hohote de râs, înainte de a pleca împreună spre casă. Cei doi și-au confirmat relația săptămâna trecută, când au apărut mai multe fotografii cu aceștia ținându-se de mână în Palm Springs, într-o manifestare publică de afecțiune.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri