BeFunky-collage (20)
Actualitate

O mamă a șapte copii a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal: ”Mai am de trăit o lună!” Ultima dorință a ei, sfâșietoare

O femeie în vârstă de 41 de ani, mama a șapte copii, trăiește momente cumplite, după ce medicii au diagnosticat-o cu o formă de cancer în fază terminală. Vestea că mai are de trăit doar câteva luni a venit la doar nouă săptămâni de când a adus pe lume cel de-al șaptelea copil.

Samantha King, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Tredworth, Gloucester, Anglia, credea că are o infecție toracică, așa că a mers la medicul de familie. I-au fost prescrise niște antibiotice, însă acestea n-au avut rezultate. Ulterior, în urma investigațiilor amănunțite, medicii au stabilit că are cancer. Se întâmpla la doar două săptămâni după ce adusese pe lume o fetiță, ce poartă numele Lilah.

Samantha, de profesie asistentă medicală, urmează acum ședințe de radioterapie și imunoterapie, însă șansele de a supraviețui sunt foarte medici, medicii estimând că mai are de trăit doar câteva luni. Potrivit acestora, cancerul s-a extins în plămâni, oase și sâni, iar de curând i-a fost descoperită o tumoră pe coloana vertebrală. Mai mai mult, medicii cred că ar avea și cancer la sânge.

Familia femeii este condamnată la suferință de două ori, însă. Pe lângă faptul că o pot pierde pe Samantha, copiii ei pot rămâne pe drumuri, întrucât aceasta a încetat să plătească asigurarea de viață care îi acoperea casa familiei, astfel că riscă să o piardă.

”Nu știu cum reușește mama să rămână pozitivă, e minunată. Mama a fost bine pe tot parcursul sarcinii. Ea a fost cea care m-a ajutat cu cei trei copii ș, deși știam că are probleme de sănătate, nu ne așteptam la o asemenea veste.”, a mărturisit Kyra, fiica ei cea mare, care a demarat o campanie pe GoFundMe pentru a strânge bani în încercarea de a-și păstra locuința, potrivit The Sun

Kyra și fratele ei, Nathan, de 26 de ani, sunt copiii Samanthei dintr-o relație anterioară. De 11 ani, aceasta are o relație cu Craig, căruia i-a dăruit cinci copii, Libby, de 10 ani, Lacey, de nouă ani, Logan, de cinci, Lexi de 2 și Lilah, de aproape trei luni.

Medicii i-au mai dat Samanthei de trăit doar 12 luni, însă la ultimul control, aceștia i-au spus că mai are doar o lună. Femeia rămâne, însă, optimistă și speră doar să-și lase copiii bine, în casa în care au trăit în ultimii ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri