BeFunky-collage (12)
Actualitate

Tânără de 25 de ani, diagnosticată cu o boală rară: ”Am <<murit>> de patru ori în acest an. Corpul meu nu mai rezistă!”

O tânără care urma să se căsătorească a trecut prin momente dramatice după ce a fost diagnosticată cu o boală rară, în urma căreia n-a putut să mănânce timp de patru ani. Ba mai mult, ea a fost la un pas să moară de mai multe ori.

Jessica Elliott, o mamă tânără, a ajuns să cântărească doar 34 de kilograme după ce s-a confruntat cu o formă agresivă a bolii Crohn. Din cauza bolii, ajunsese să vomite de aproape 30 de ori pe zi.

Jessica, în vârstă de 25 de ani, din Southampton, Hants, Anglia, a fost în moarte clinică de patru ori în acest an. Chiar în luna ianuarie a acestui an, ea a făcut un stop cardiac după ce nivelul de potasiu a scăzut atât de mult, încât inima i s-a oprit pur și simplu.

”Pe parcursul acestui an am ajuns de nouă ori în spital și sunt îngrozită că data viitoare ar putea fi ultima.”, a mărturisit Jessica, potrivit The Sun.

O vedetă de reality show din Germania s-a pozat pe mașina poliției. Ce s-a întâmplat cu tânăra după ce a fost surprinsă de polițiști

”Sunt zile în care nu pot nici măcar să beau apă. E o adevărată provocare. Pur și simplu m-am sărutat să fiu bolnavă.”, a mai povestit tânăra.

Jessica, care este logodită cu Josh Tarrant, în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticată cu boala Crohn în urmă cu șapte ani, însă în octombrie 2016, starea ei de sănătate s-a înrăutăți.

”M-am trezit într-o zi și am constatat că tot ce mâncam sau beam vomitam. Pe măsură ce timpul a trecut, starea mea de sănătate s-a înrăutățit, am fost internată în spital de nenumărate ori.”, a povestit ea.

”Inima mea s-a oprit de trei ori în opt luni în acest an, iar plămânii au încetat să mai funcționeze. Am fost în moarte clinică de patru ori. Corpul meu nu mai rezistă, pur și simplu.”, a mai precizat tânăra.

Jessica și Josh, care au un copil de cinci ani, ar fi trebuit să se căsătorească, însă au fost nevoiți să o amâne până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus, dar și a problemelor de sănătate ale acesteia.

În acest moment, cei doi încearcă să adune 20.000 de lire sterline printr-o campanie de strângere de fonduri pentru o operație în Germania ce ar putea să-i salveze. ”E singura mea șansă să-mi văd copilul crescând.”, a mărturisit ea.

Credit foto:  Jessica Eliott

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri