Vladimir Putin, Alina Kabaeva
Actualitate

Vladimir Putin, Alina Kabaeva / Foto: Profimedia

Alina Kabaeva, declarații rare după despărțirea de Vladimir Putin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”

Alina Kabaeva, fosta gimnastă care ar fi avut o relație de aproape 20 de ani cu președintele Vladimir Putin, a făcut declarații rare despre liderul rus.

La câteva luni de când presa internațională a scris că Vladimir Putin a înlocuit-o pe Alina Kabaeva cu Ekaterina Mizulina, o tânără cunoscută pe rețelele sociale, fosta gimnastă a făcut declarații neașteptate despre Vladimir Putin, la doar câteva ore după ce acesta a susținut un discurs la ceremonia de învestire ca președinte al Rusiei.

Citește și: Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

Chiar dacă s-au despărțit după aproape 20 de ani, Alina Kabaeva pare să nu aibă resentimente față de fostul partener, ea alegând să-l laude în fața camerelor de filmat.

„O operațiune militară specială este în curs de desfășurare, nu este ușor, este complicat, dar este minunat că oamenii au venit la alegeri, l-au susținut pe președinte, i-au susținut politicile, iar noi, în calitate de alegători, vedem că liderul nostru nu se bazează pe țări străine, ci se bazează pe propriul popor. Aceasta este cheia tuturor succeselor și victoriilor noastre”, a spus fosta gimnastă, potrivit Daily Star. 

Alina Kabaeva și Vladimir Putin
Alina Kabaeva și Vladimir Putin / Profimedia Images

Vorbind despre viitorul Rusiei la Jocurile Olimpice, unde şi ea a câștigat o medalie de aur în 2004, Alina Kabaeva s-a exprimat parţial în parabole, presa speculând că a strecurat aluzii privind relaţia ei cu Vladimir Putin.

„Un atlet este ca un războinic. Dacă îți spune conducerea să mergi, atunci trebuie să mergi. Dacă îți spune să nu te duci, atunci nu te duci. Dacă antrenorul mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil!”, a mai afirmat Kabaeva. 

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Cine ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin

Vladimir Putin, președintele rus în vârstă de 71 de ani, ar avea o nouă iubită, scrie New York Post. Potrivit sursei citate, este vorba despre Ekaterina Mizulina, o tânără de 39 de ani, fiica unui senator pro-Putin.

Conform sursei citate, Ekaterina Mizulina, cunoscută sub numele „Katya”, are 39 de ani, este istoric de artă, care conduce Liga pentru Internet Sigur pro-Kremlin, responsabilitatea ei fiind să elimine criticile la adresa Rusiei și a lui Vladimir Putin, în special în ceea ce privește războiul dus în Ucraina.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, apariție publică rară. Cum și-a arătat sprijinul față de invazia rusă

„Katya Mizulina este pe placul lui Putin. Tipul Barbie i s-a potrivit mereu președintelui rus”, a declarat Olga Romanova, o activistă pentru drepturile omului din Rusia.

Ekaterina Mizulina ar fi noua iubită a lui Vladimir Putin

Conform unor informații apărute pe diferite site-uri și conturi de Telegram din Rusia și Ucraina, președintele rus și Mizulina s-ar fi apropiat recent unul de celălalt, însă nu se cunosc alte detalii despre relația lor, mai ales că aceștia sunt extrem de precauți.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

Potrivit The Post, Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004 și are o diplomă în istoria artei și limba indoneziană. A lucrat, de asemenea, ca traducător pentru delegațiile oficiale ruse care vizitează China, iar tatăl ei, profesor de filozofie Mikhail Mizulin, în vârstă de 69 de ani, este unul dintre cei mai importanți oameni de știință din Moscova.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri