Prințul Harry
Actualitate

Prințul Harry / Profimedia Images

Dovada că relația dintre prințul Harry și familia lui s-a deteriorat. Fost angajat al regelui Charles: „Este o situație foarte tristă!”

Relația dintre prințul Harry și familia sa este pe butuci, iar încă o dovadă în acest sens a venit săptămâna aceasta, când ducele de Sussex a călătorit la Londra, dar a fost nevoit să se cazeze la un hotel.

Chiar dacă familia regală deține 22 de reședințe în Regatul Unit, prințul Harry a fost nevoit să doarmă într-o cameră de hotel în timpul șederii la Londra, unde s-a aflat pentru a participa la ceremonia organizată pentru a marca zece ani de la înființarea Jocurilor Invictus.

Citește și: Încă o lovitură pentru prințul Harry, după ce regele Charles nu și-a făcut timp să-l vadă: "E una dintre cele mai publice rupturi"

„Cred că acest lucru arată perfect ce relație există între Harry și familia sa”, a declarat Grant Harrold, care a lucrat pentru Charles timp de șapte ani, când acesta era prinț de Wales, într-un interviu pentru The Post.

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

„Evident, Harry are apartamente la Casa Clarence.  Este o proprietate imensă, dar faptul că nu a ales să stea acolo arată clar diviziunea dintre el și familia sa”, a mai spus Grant.

Citește și: Motivul pentru care regele Charles a spus nu unei întâlniri cu prinţul Harry, deși fiul său cel mic se află în Marea Britanie

„Dacă vii în Regatul Unit și ai o familie aici, atunci probabil vei sta cu ea, nu? Cred că este un semnal foarte clar că relația dintre Harry și familia lui s-a deteriorat”, a mai spus Harrold, precizând, de asemenea, că „această situație este foarte tristă”.

Prințul Harry nu s-a întâlnit cu tatăl lui, regele Charles

Deși mulți se așteptau ca prințul să se întâlnească cu tatăl său, Regele Charles, întrevederea nu a avut loc, iar dezamăgirea s-a citit pe chipul ducelui. În timp ce se pregătea să participe la Jocurile Invictus, care au avut loc la Catedrala Sf. Paul, acesta a fost întrebat dacă este „fericit să fie acasă”, iar răspunsul său a devenit rapid viral.

Citește și: Motivul pentru care regele Charles a spus nu unei întâlniri cu prinţul Harry, deși fiul său cel mic se află în Marea Britanie

Chiar înainte de a se alătura evenimentului, Harry se îndrepta spre mașina sa, când a fost întrebat de un spectator curios: „Ești fericit că ești acasă?”. Cu un zâmbet și un ton jovial, Harry a replicat simplu: „Îmi pare bine să te văd”, evitând astfel direct întrebarea.

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Reacția a stârnit o serie de reacții în mediul online, având în vedere speculațiile anterioare privind o posibilă întâlnire între el și tatăl său. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al ducelui a confirmat că "din păcate, nu a fost posibil ca cei doi să se întâlnească din cauza programului plin al Majestății Sale", deoarece acesta tocmai a revenit la îndatoririle publice după ce a urmat un tratament împotriva cancerului.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri