Elon Musk și Amber Heard
Actualitate

Elon Musk și Amber Heard / Profimedia Images

Elon Musk, dezvăluiri despre relația cu Amber Heard. La ce truc apela fosta soție a lui Johnny Depp pentru a-l seduce

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondatorul companiilor Tesla și X, ex Twitter, a oferit detalii neștiute despre relația pe care a avut-o cu Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp.

În cadrul biografiei pe care a lansat-o de curând, omul de afaceri a dezvăluit că Amber Heard obișnuia să se costumeze în Mercy, personajul din ”Overwatch”.

„Chiar s-a îmbrăcat ca Mercy. A fost grozav!”, a scris Musk pe X, rețeaua socială cunoscută până de curând sub numele de Twitter.

Citește și: Românca Anastasia Soare, 25 de ani de carieră în SUA. Regina sprâncenelor a petrecut cu Oprah, Sharon Stone, J.Lo și Sofia Vergara

Într-un alt tweet, mogulul miliardar din domeniul tehnologiei a făcut publică o fotografie cu vedeta din „Aquaman” care pozează în costum complet. Actrița s-a transformat în personaj îmbrăcând un body alb cu o cască evidențiată  de o aureolă aurie și aripi mecanice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Elon Musk, în vârstă de 52 de ani și Heard, de 37 de ani, au avut o relație timp de un an de zile, în 2017, când s-au împăcat și despărțit de mai multe ori.

Citește și: Maye Musk nu-și arată deloc vârsta. Mama lui Elon Musk, într-o ținută spectaculoasă, la lansarea revistei Sports Illustrated

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Musk, a povestit cum Amber a petrecut două luni pentru a-și desena costum perfect.

„A petrecut aproape două luni pentru a-și desena și comanda costumul pe care îl purta într-un joc de roluri de dragul lui”, scria Isaacson, potrivit Daily Mail.

Citește și: Anastasia Soare, petrecere grandioasă pentru mama ei de 89 de ani. Inimioare de la Sofia Vergara, distracție cu Loredana și Antonia

Isaacson vorbește și despre momentele tensionate dintre Heard și Musk, amintind de o ceartă pe care aceștia au avut-o în decembrie 2017, în timp ce se aflau în vacanță cu familia în America de Sud.

„A fost brutală”, a declarat Musk despre relația cu Amber. La rândul ei, actrița i-a spus lui Isaacson că încă îl iubește „foarte mult” pe fostul ei partener.

”Elon iubește focul, însă uneori se arde”, declara actrița din ”Justice League”.

Elon Musk a vorbit despre averea pe care o are

Elon Musk a dezvăluit recent că nu vrea să-și lase companiile pe mâinile copiilor săi. Miliardarul american a spus că a găsit deja oameni care să-l înlocuiască și care ar putea prelua conducerea companiilor pe care le-a fondat, în caz că nu se va mai putea ocupa de ele.

„Cu siguranță nu sunt de acord să predau automat o parte din companii copiilor mei. Poate nu au niciun interes, înclinație sau abilitate să gestioneze compania. Cred că este o greşeală”, a spus el într-un interviu pentru The Wall Street Journal, citat de Business Insider.

Elon Musk are nouă copii despre care se știe în mod oficial. Cel mai mare are 19 ani. Deseori, CEO-ul SpaceX este văzut cu fiul lui de trei ani, X AE A-XII, pe care-l are cu cântăreața Grimes. Mama băiețelului a și spus că Musk îl vede pe micuț ca pe un "protejat". Miliardarul nu este apropiat de toți moștenitorii săi. 

Citește și: Tatăl lui Elon Musk, interviu bizar despre fiul miliardar: nu e mândru de el, îl critică pentru forma fizică și este îngrijorat pentru viața lui amoroasă

Musk a spus că este mult mai îngrijorat de cine va prelua acțiunile pe care le deține în companiile sale – o problemă cu care „se luptă”. 

Elon deține cinci companii. Acesta a spus că le-a transmis celor din consiliile de administrație ale firmelor care sunt persoanele pe care le-ar dori să-i succeadă în rolurile executive, în caz că lui i s-ar întâmpla ceva. Recent, a predat funcția de CEO al Twitter Lindei Yaccarino.

În februarie 2023, averea lui Elon Musk se ridica la 187,1 miliarde de dolari, însă în noiembrie 2021, avea 340 de miliarde.

Etichete: relatie , elon musk , amber heard

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri