iulia albu si mihai albu
Actualitate

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013. / Foto: Facebook

Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer: „Este o luptă grea în care nu există învinși!”

Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu, a avut o reacție la câteva ore de când creatorul de pantofi a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a trecut deja printr-o operație. „Sperăm ca această boală să fie învinsă la prima bătălie”, a transmis ea, printre altele.

Chiar dacă ani la rând s-au „războit” în declarații, acum Iulia Albu și-a declarat sprijinul față de fostul ei partener, tatăl fiicei ei, care a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

Citește și: Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost oeprat: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile!”

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a scris ea în dreptul unor fotografii în cadrul cărora fostul ei partener apare alături de fiica lor, Mikaela.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mihai Albu a anunțat că are cancer de prostată

În cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, creatorul de pantofi a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată, a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor, iar acum se află în perioada de convalescență.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a dezvăluit el, precizând, de asemenea, că nu-și pierde speranța: „Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”.

Iulia a fost căsătorită cu Mihai Albu până în 2013

Iulia este mama unei fetițe, pe nume Mikaela, care a împlinit de curând 13 ani, din căsnicia cu Mihai Albu. Cei doi au divorțat în 2013.  Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună și sunt în relații bune de dragul ei, chiar dacă nu se pot pune întotdeauna de acord, în continuare.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri