Prințul Harry a cerut să vadă poze de la accidentul în care a pierit prințesa Diana
Actualitate

Prințul Harry a cerut să vadă poze de la accidentul în care a pierit prințesa Diana / Getty Images

Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

Prințul Harry avea doar 12 ani atunci când când mama lui, prințesa Diana, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier ce a avut loc în Paris. Acum, însă, în cartea sa de memorii, ducele de Sussex, a scris despre cum a depășit acest eveniment cumplit din viața lui.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a stat de vorbă cu Tom Bradby, iar în cadrul interviului difuzat la ITV, duminică seară, acesta a mărturisit că a cerut să vadă fotografii și documente secrete cu accidentul tragic în care mama lui și-a pirdut viața.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

”Am văzut fotografii în care apăreau reflexiile paparazzilor în geamul mașinii”, a spus Harry, adăugând: ”I-am văzut părul blond căzând pe scaun”, a mai mărturisit el.

De asemenea, el a dezvăluit că anumite fotografii au fost șterse, ceea ce l-a făcut pe Harry să fie recunoscător.

”Cred că la un moment dat am avut îndoieli, cred că am căutat dovezi despre ceea ce s-a întâmplat, să văd dacă e adevărat. Căutam ceva care să mă rănească, pentru că la acel moment eram amorțit. Asta a fost, corpul meu, poate chiar sistemul nervos, parcă s-a oprit și mi-a spus <<Hai să nu>>”, a mai adăugat el.

Citește și: Prințul Harry spune că și-a pierdut fratele “pentru totdeauna” când acesta s-a însurat cu Kate Middleton. Nunta a fost ca un rămas bun

De asemenea, prințul Harry și-a amintit și momentul în care a aflat că mama lui a murit. Mai exact, el a povestit că tatăl lui, acum regele Charles, i-a spus >>Dragul meu, mami a fost implicată într-un accident rutier>>. A așteptat să-i confirme că va fi bine, însă ulterior i-a spus că nu a reușit.

Ducele de Sussex a mărturisit că a apelat la substanțe psihedelice pentru că simțea că are nevoie să fie trist ca să simtă că îi lipsește mama lui.

”Nu aș recomanda cuiva să facă acest lucru în scop recreațional”, a spus el în cadrul interviului de la ITV, adăugând: ”Dar să faci asta cu oamenii potriviți lângă tine, dacă ai suferit o pierdere imensă sau dacă trebuie să te vindeci de o traumă, nu este tocmai greșit. Au existat dovezi că funcționează ca un medicament”, a mai spus Harry, explicând, de asemenea, că pe el l-a ajutat să-și pună ordine în gânduri: ”A trebuit să plâng ca să dovedesc că-mi lipsește mama. Dar ea și-ar fi dorit doar să fiu fericit”.

Citește și: Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits

Anterior, Harry a dezvălui că a plâns o singură dată când mama lui s-a stins din viață în urma accidentului de mașină produs în Paris, în august 1977.

”Am plâns o dată, la înmormântare, şi ştii că am intrat în detalii [în Spare] despre cât de ciudat a fost şi o anumită vinovăţie pe care am simţit-o, şi cred că şi William a simţit-o, plimbându-se prin afara Palatul Kensington”, a spus el.

”Au fost 50.000 de buchete de flori pentru mama noastră şi acolo strângeam mâna oamenilor, zâmbind...Şi mâinile ude pe care le strângeam, nu puteam înţelege de ce le erau mâinile umede, dar erau de la lacrimile pe care le ştergeau”, a spus el, continuând: ”Toată lumea a crezut şi a simţit că o cunoaşte pe mama noastră, iar cele două persoane cel mai apropiate de ea, cele două persoane cele mai iubite de ea, nu au putut să arate nicio emoţie în acel moment”.

Etichete: printesa diana , harry

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri