Prince of Wales visit to Surplus to Supper
Actualitate

Prințul de Wales prepară un sos pentru paste, în timpul vizitei la organizaţia de caritate care redistribuie surplusul de alimente. Profimedia

Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

Prinţul William a participat la un angajament, joi, pentru prima dată după ce soţia lui, Kate Middleton, a dezvăluit că a început ședințele de chimioterapie preventivă împotriva cancerului.

Într-un mesaj video publicat luna trecută, prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că testele medicale realizate după o operaţie abdominală majoră, pe care a suportat-o în ianuarie, au detectat prezenţa unui cancer, o descoperire despre care Catherine a spus că a reprezentat "un şoc uriaş".

Prinţul William, în vârstă de 41 de ani, nu a participat de atunci la niciun angajament oficial, într-o perioadă în care cuplul princiar britanic şi cei trei copii ai săi au încercat să gestioneze impactul avut asupra lor de acea veste.

Dezvăluiri despre „casa secretă” pe care o au în plan prințul William și Kate Middleton: „Este vitală pentru recuperarea prințesei”

Deşi el şi fiul său cel mare, prinţul George, au fost fotografiaţi pe un stadion în timpul unui meci de fotbal susţinut săptămâna trecută de echipa lor preferată, Aston Villa, ziua de joi marchează primul angajament public oficial al moştenitorului tronului britanic după anunţul făcut de soția sa.

Prinţul William a vizitat o organizaţie de caritate care redistribuie surplusul de alimente, înainte de a merge la un centru pentru tineri, care primeşte cu regularitate livrări din partea acelei asociaţii.

Și-a devansat soțul. Kate Middleton a devenit cel mai popular membru al familiei regale britanice

Prinţesa de Wales îşi va relua şi ea îndatoririle publice atunci când echipa sa medicală va spune că se simte suficient de bine pentru a face acest lucru, a precizat biroul ei de presă, care nu a stabilit deocamdată un calendar şi un termen în această privinţă.

Boala ei a fost detectată în aceeaşi perioadă în care tatăl prinţului William, regele Charles al III-lea, urmează la rândul său un tratament împotriva unei forme de cancer, ce nu a fost precizată. Suveranul britanic şi-a întrerupt îndatoririle publice după acel diagnostic, însă a putut totuşi să salute mulţimea de admiratori care s-au reunit în faţa capelei St-George de pe domeniul regal Windsor, după ce a asistat la slujba de Paşte, la sfârşitul lunii martie.

Etichete: printul william

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri