Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul/ Shutterstock
Actualitate

Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul/ Shutterstock

Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

O mireasă a răbufnit pe rețelele de socializare după ce o prietenă de familie și-a adus copilul la nunta ei fără a discuta în prealabil cu ea, provocând o dezbatere aprinsă în mediul online cu privire la eticheta invitațiilor la nunți.

În ciuda unei listei inițiale de invitați și a unei discuții prealabile, mireasa a fost șocată să descopere că prietena ei de familie și-a adus copilul la eveniment, ignorând nevoia de a primi aprobare în prealabil. Mireasa, frustrată și enervată, a povestit totul pe rețelele sociale, susținând că gestul său a fost lipsit de respect.

Mireasa a alocat inițial patru locuri pentru prietena ei de familie, care declarase că va veni însoțită doar de actualul ei soț și de doi copii, dar când a primit confirmarea, aceasta a descoperit că prietena ei mai adăugase pe lista încă un copil, pe care îl avea dintr-o fostă relație.  

Citește și: Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

„Se mai confruntă cineva cu această situație ridicolă? Cred că ar fi trebuit să fiu mai clară atunci când am discutat, dar gestul ei m-a enervat. O prietenă de familie din partea logodnicului meu are trei copii cu doi bărbați diferiți. Când am întrebat-o câți vor veni la nuntă, ea mi-a spus că va veni cu actualul ei soț și cu cei doi copii. Dar când a venit ziua confirmărilor, ea l-a adăugat pe listă și pe cel de-al treilea copil, cel din relația anterioară, pe care eu nu l-am văzut niciodată. Rezervasem deja patru locuri pentru ea, nu mai pot face nimic acum”, a povestit mireasa pe contul său de Facebook. 

Postarea miresei a generat o dezbatere aprinsă, unii utilizatori susținând-o și spunând că invitatul ar fi trebuit să respecte lista inițială de invitați și să discute orice modificări cu mireasa înainte de a lua decizii unilaterale. În schimb, alții au argumentat că mireasa ar fi trebuit să aibă în vedere din start prezența copiilor la eveniment, în special în cazul unei familii extinse.

Citește și: Val de comentarii după lansarea unui rochii de mireasă: „Nu ai nevoie să arăți atât de multă piele în ziua nunții” Cum arată creația

„Ar trebui să vorbești cu logodnicul tău. Gestul ei este lipsit de respect și chiar nepoliticos”/ „Cred că ar trebui să-ți asumi. Dacă ai acceptat să se vină cu copii, atunci trebuia să te aștepți că vei avea invitați neplanificați”/ „Pare că invitația ta a fost deschisă, deci nu cred că prietena voastră a greșit cu ceva”, au comentat oamenii în mediul online. 

Etichete: nunta , copii , mireasa , prietena

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri