vanessa hudgens (8)
Actualitate

Graviduța Vanessa Hudgens, într-o ținută curajoasă la petrecerea de după premiile Oscar 2024. / Foto: Profimedia

Vanessa Hudgens, cu burtica de gravidă la vedere. Actrița, surprinsă pentru prima dată împreună cu soțul ei de la anunțul sarcinii 

Vanessa Hudgens se află în cea mai fericită perioadă din viața ei. După ce și-a găsit liniștea în brațele lui Cole Tucker, actrița se pregătește acum să devină mamă. Anunțul a fost făcut pe covorul roșu al premiilor Oscar 2024, iar de atunci vedeta nu se mai ferește și își etalează burtica de gravidă tot timpul. 

Recent, actrița a fost văzută pentru prima dată împreună cu jucătorul de baseball, Cole Tucker, de când a anunțat că vor avea un copil. Cei doi ai ieșit la o plimbare în Scottsdale, Arizona, la începutul acestei săptămâni. Vanessa, în vârstă de 35 de ani, și-a arătat burtica proeminentă în toată splendoarea ei, purtând un top alb decupat și pantaloni scurți largi de baschet. În același timp, Cole a optat pentru o ținută lejeră, formată dintr-un hanorac albastru deschis și pantaloni de trening gri. 

Citește și: Vanessa Hudgens și Cole Tucker, nuntă în mare secret pe o plajă din Mexic. Cum a fost surprinsă celebra actriță

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit la începutul lunii decembrie 2023. Încă de atunci se specula că artista este gravidă, dar ea nu a lăsat nimic la vedere pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea a dat cea mai importantă veste din viața ei pe covorul roșu al premiilor Oscar 2024, anunțând că va deveni mamă pentru prima dată. Nu a făcut niciun anunț verbal, ci totul a fost evident când a pășit în fața fotografilor. Actrița și-a afișat burtica, iar rochia aleasă, una neagră, simplă și mulată, a ajutat-o să dea vestea din prima secundă.

Vanessa Hudgens și-a cunoscut soțul pe Zoom

Vanessa Hudgens și-a cunoscut soțul într-un mod atipic, în timpul unei sesiuni Zoom de meditație, în vremea lockdown-ului. Cole Tucker este jucător profesionist de baseball.

Citește și: Vanessa Hudgens a atras toate privirile la premiera Tick, Tick..Boom! Ce ținută a ales celebra actriță

„Am intrat pe Zoom și m-am gândit imediat: „Cine e omul acesta?”, a povestit actrița, susținând că ea a făcut primul pas: „Dacă vreau ceva sau pe cineva, fac prima mutare. I-am dat imediat mesaj și am început să vorbim. Nu cred că e o rușine să faci primul pas ca femeie”, a povestit Vanessa la The Drew Barrymore Show, în mai 2021.

Cei doi s-au logodit în februarie 2023, iar la sfârșitul anului s-au căsătorit în Tulum, Mexic, într-o ceremonie restrânsă. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri