Care este semnificația viselor tale erotice?
Despre Tine

Care este semnificația viselor tale erotice? Un expert în sex dezvăluie ce se află în spatele celor mai bizare închipuri sexuale

 Te-ai întrebat vreodată care este semnificaţia viselor tale erotice? Întrucât nu putem controla ceea ce visăm, se întâmplă de multe ori ca visele noastre conțină imagini sau senzații aleatorii, inclusiv ipostaze erotice, la care nu ne-am fi gândit în mod normal. Iar dacă îți faci griji cu privire la visele tale erotice, afla 93% din persoane au parte de astfel de vise în mod regulat, conform Lovehoney.

VEZI SI: Ce reprezintă, de fapt, visele și de ce pe unele le uităm. Învață le interpretezi corect

Care este semnificația viselor tale erotice?

Vise erotice cu cineva care nu te atrage în viața reală: Poate fi un semn încă îți cauți iubitul ideal - în visele noastre nu ținem cont dacă cineva este „tipul” nostru, deci suntem liberi explorăm toate opțiunile. Cel mai probabil, este vorba despre ceea ce reprezintă acea persoană pentru tine în viața reală. Au, totuşi, ceva ce iți place?

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Vise erotice cu cineva pe care îl cunoşti: Ai putea fi atrasă de persoana respectivă. Corpurile voastre care se unesc reprezintă un mod simbolic prin care ele îți transmit această stare: un schimb de energie.

Vise erotice cu un fost iubit: Este cel mai frecvent tip de vis erotic și apare din diferite motive, în funcție de cât timp a trecut după despărțire. Dacă v-ați despărțit recent și sexul din vis este exact precum cel pe care îl aveați cu fostul partener, înseamnă este dor de el. Dacă dețineți controlul asupra sexului, iar fostul este supusul, s-ar putea doriți -l pedepsiți.

Care este semnificația viselor tale erotice?

Citeşte şi: Care este semnificația viselor. Ce înseamnă când visezi că mori sau că te desparți de cineva

Vise erotice cu un străin fără chip: Este al doilea cel mai frecvent vis erotic. Nu înseamnă că vizezi persoana cu care vei fi împreună pe viitor, ci poate însemnă nu îți îndeplinești cele mai profunde nevoi. Ai nevoie sau vrei să faci sex mai des în viața reală?

Vise erotice cu o celebritate: Ar putea fi doar rezultatul unei pasiuni. Sau ar putea însemna, de asemenea, că vrei să fii observat și să ai parte mai mult glamour în viața ta.

Vise erotice cu cineva care îți displace: Ar putea fi subconștientul tău care dorește să domine sau să-l pedepsească. Sau s-ar putea să fie un semn să renunţi la ranchiună.

Care este semnificația viselor tale erotice?



Vise erotice cu un profesor sau un șef: De obicei, se datorează faptului că această persoană este foarte prezentă în viața noastră. De asemenea, poate însemnă vrei atenție de la o figură autoritară.

Sunteți în public fără lenjerie intimă: Pentru majoritatea oamenilor, acest vis este mai mult un coșmar decât ceva erotic. Este un vis de anxietate obișnuit, dar, de asemenea, sugerează că ești îngrijorat de faptul că ești „expus” în viața reală.

Citeşte şi: Interpretare vis. Ce inseamna cand visezi bani

Vise erotice cu cineva de același sex: Poate însemnă o curiozitate subconștientă legată de relațiile cu cineva de același sex.

Vis erotic în care te atingi: Dacă ai crescut cu ideea auto-satisfacerea sexuală este ceva greșit, atunci un astfel de vis erotic este o medotă de a scăpa de frustrarea sexuală.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri