vis sef
Despre Tine

Te-ai trezit vreodata, putin confuza si jenata dupa ce l-ai visat pe seful tau sau chestiuni legate de munca? Oricare ar fi motivul, faptul ca angajatorul ti se strecoara in subconstient este un semn. Un expert de visuri a explicat pentru Bustle ce semnificatie au aceste visuri.

Ce inseamna daca iti visezi seful. Mesajul din spatele acestor vise

Te-ai trezit vreodata putin confuza si jenata dupa ce l-ai visat pe seful tau sau ai visat chestiuni legate de munca? Faptul ca angajatorul ti se strecoara in subconstient este un semn. Un expert de visuri a explicat pentru Bustle ce semnificatie are aceasta imagistica din timpul somnului.

Potrivit lui Lari Loewenberg, visele cu seful nu ar trebui sa te ingrijoreze. Aceasta recomanda sa analizezi relatia pe care o ai cu angajatorul: "In primul rand, intreaba-te daca exista o problema actuala pe care trebuie sa o rezolvati. Daca nu, atunci aplica regulile de baza. Ce anume se remarca cu privire la sef? Pentru majoritatea, el simbolizeaza abilitatea de a-si asuma responsabilitatea si de a lua decizii dificile. Trebuie sa fii mai autoritara acasa sau intr-o relatie? Trebuie sa te ocupi de o problema actuala si sa o gestionezi ca un sef?"

Specialistul spune ca daca avem probleme cu o persoana draga, ea va aparea in visul nostru fiindca subconstientul incearca sa rezolve problema. Cu toate acestea, adesea visam oameni cu care nu avem nicio problema, pe care nu le-am vazut de ani de zile. Acest lucru se intampla pentru ca fiecare personaj din vis tinde sa reprezinte o trasatura de a noastra.

"Daca ai un vis despre seful tau, s-ar putea sa te intrebi daca te-a suparat intr-un fel sau daca exista vreun conflict intre voi. Pentru ca, desi esti constienta ca nu esti capabila sa-l rezolvi, nu iti poti opri creierul sa se gandeasca la asta cat timp dormi", explica Lari.

O regula buna de utilizat atunci cand incerci sa iti dai seama ce rol are cineva in vis este sa te gandesti la primele trei lucruri care iti vin in minte cand auzi numele persoanei respective.

Daca il consideri pe seful tau un lider innascut, puternic si hotarat, Loewenberg spune ca acesta iti poate aparea in vis deoarece exista o anumita zona in viata in care ar trebui sa adopti aceste calitati: "In deceniile mele de cercetare, am constatat ca, cu cat este mai intens visul, cu atat mai important este mesajul."

Specialistul mai spune ca, daca visezi ca seful tau este bolnav sau in pericol, este un indiciu ca tu ai nevoie de ajutor. De altfel, daca este periculos pentru ceilalti din vis, atunci ar putea insemna faptul ca intr-un aspect al vietii tale esti prea autoritara.

In alt caz, daca visezi ca ai o relatie cu angajatorul tau, este un bun indiciu ca imbini calitatile de lider perfect.

Etichete: vis , interpretare vis , birou , munca

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri