Andreea Diaconu
Divertisment

Modelul Andreea Diaconu / Foto: Profimedia

Andreea Diaconu, senzațională pe podiumul Jacquemus. Absolventă de universitate de top, românca e de aproape 20 de ani în lumea modei

Superba româncă Andreea Diaconu, model de succes peste hotare, a strălucit în prezentarea de modă Jacquemus, prima colaborare dintre ea și brandul francez.

Andreea Diaconu împlinește 33 de ani în luna martie, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA. Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică. La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue, Elle sau W și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

A bifat acum și prima ei prezentare pentru Jacquemus. Evenimentul a avut loc în sudul Franței, în prezența unor vedete precum Kylie Jenner, actrițele Julia Roberts și Kristin Davis sau cântărețul Jack Harlow.

Gigi Hadid a deschis prezentarea de modă. Au defilat, printre alte modele de top, și Emily Ratajkowski, dar și iubita lui Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti. A furat privirile, însă, și românca Andreea Diaconu. La 1,79 m înălțime, cu o frumusețe naturală aparte și experiență în industria de modeling, românca a strălucit. A îmbrăcat o haină lungă, cu structură și animal print, care are un preț de 2400 de euro.

Citește și: Model care a defilat pentru Victoria’s Secret: „Ce vedeți pe podium nu reprezintă realitatea, nici măcar mama nu m-a recunoscut!”

Andreea a și postat pe Instagram momentul ei din prezentare, dar și gândurile care au învăluit-o. "A fost așa special! Primul show pentru Jacquemus și primul show după ce am absolvit Columbia (Universitatea Columbia -n.r.). Nu mi-aș fi putut dori o mai bună reintroducere în modă nici dacă aș fi încercat. Recunoscătoare pentru toți cei implicați. A fost incredibil să defilez și să petrec timp într-un loc plin de istorie, frumusețe și spirit, în timp ce am purtat Les Sculptures".

Andreea Diaconu vorbește cinci limbi, dintre care trei fluent. A absolvit recent Universitatea Columbia din New York, aflată pe locul 23 în topul universităților din lume. 

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri