Andreea Marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin a făcut furori cu noua siluetă și cu ținuta decoltată, de Revelion: "Pășește cu eleganță în noul an"

Andreea Marin a optat pentru o ținută cu adevărat elegantă pentru petrecerea de Revelion. La doar câteva zile după ce a împlinit 49 de ani, fosta prezentatoare tv și-a pus din nou hainele de gală. Nu a optat pentru roșu, așa cum fac multe femei atunci când pășesc într-un nou an, ci pentru clasicul negru.

"Bună dimineața, prețuiește viața! Pășește cu eleganță în noul an! Și cu un gând bun pentru sărbătoriții de azi! La mulți ani", a scris ea în dreptul pozelor care au reprezentat prima ei postare din 2024.

Citește și: Andreea Marin s-a pus serios pe slăbit după o vizită la medic. De ce a dat deja jos 16 kg: "Am aproape greutatea din liceu"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În negru din cap până-n picioare, Andreea și-a arătat noua siluetă obținută după ce a dat jos aproape 20 de kilograme și a ajuns foarte aproape de greutatea pe care o avea în liceu. Rochia midi decoltată, care urmează perfect linia corpului, i-a venit mănușă. A combinat-o cu o poșetă de dimensiuni mici, cu fundă strălucitoare, pantofi clasici, un sacou lăsat pe umeri și un accesoriu de cap cu voaletă.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am trei-patru kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine”, a declarat Andreea Marin la Pro Tv, la începutul lunii decembrie. Cea supranumită "Zâna Surprizelor" a spus că slăbitul a plecat de la o preocupare pentru sănătate.

Etichete: andreea marin

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri