Ferrari Celebrates 60 Years In America
Divertisment

Megan Fox, Brian Austin Green. Getty Images

Brian Austin Green, despre ce înseamnă să-și crească acum copiii împreună cu fosta soție: Trebuie să înveți să-ți alegi batăliile

Brian Austin Green a vorbit într-un interviu rar despre cum colaborează cu fosta sa soție Megan Fox când vine vorba de creșterea copiilor lor, mărturisind că a învățat să-și „aleagă bătăliile”.

Actorul în vârstă de 50 de ani, care are trei băieți cu vedeta din „Transformers” -  Noah, în vârstă de 11 ani, Bodhi, în vârstă de zece ani, și Journey, în vârstă de șapte -, a insistat că întotdeauna cei mici au fost prioritatea „numărul 1” în viața sa. 

Întrebat despre abordarea sa cu privire la co-parenting, actorul a declarat pentru E! News: „Cel mai important este ca mereu să te asiguri că totul este centrat în jurul experienței copiilor tăi.”

El a vorbit și despre câteva lecții importante pe care le-a învățat în ultimii ani, după despărțirea de Fox.

Actorul din „Beverly Hills, 90210” a mărturisit: „Persoana cu care ai fost și de care acum ești separat ... sunteți despărțiți dintr-un motiv, pentru că nu v-ați mai înțeles”.

Green a continuat afirmând că părinții separați ar trebui să acorde prioritate bunăstării copiilor lor, în ciuda sfârșitului relației lor romantice.

„Nu vă puteți aștepta ca după asta să vă înțelegeți tot timpul în privința educației copiilor. Deci trebuie să decideți: 'OK, nu mai este vorba despre noi ca parteneri. Este vorba despre noi ca părinți, o situație total diferită'.”

El a recunoscut, de asemenea, că separarea are inevitabil un impact asupra celor mici și că părinții ar trebui să navigheze cu grijă această schimbare: „Oamenii greșesc crezând că vor reuși să facă lucruri pentru ca separarea să nu afecteze deloc copiii ... bineînțeles că vor fi afectați”.

Green și Fox au început să se întâlnească în 2004, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Hope & Faith. Anterior, el a avut o relație cu Vanessa Marcil. Fiul lor, Kassius, a venit pe lume în 2002.

Brian și Megan s-au căsătorit în 2010, însă divorțul lor avea să fie pronunțat oficial în 2021.

Starul din „Jennifer's Body” și-a refăcut viața alături de Machine Gun Kelly.

Green a început să se întâlnească cu Sharna Burgess, fosta sa parteneră de dans din sezonul 30 al show-ului „Dancing With The Stars”, în 2020. Au devenit părinți în 2022 și s-au logodit anul trecut. Au împreună un băiat pe nume Zane. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri