Avion/ Shutterstock
Divertisment

Avion/ Shutterstock

Ce a făcut o femeie după ce s-a urcat în avion. Reacția pasagerilor a devenit virală: „A împuțit toată cabina”

Un bărbat a povestit pe rețelele de socializare că iubita lui a reușit să stârnească reacții negative de la mai mulți pasageri în timpul unui zbor cu avionul. Femeia a considerat călătoria prea lungă, astfel că și-a luat la pachet o lasagna, pe care a mâncat-o fără nicio jenă în cabină. 

Bărbatul a susținut că iubita lui a comandat o lasagna la terminalul aeroportului chiar dacă știa că nu are timp să o mănânce înainte să se îmbarce în avion. Cu toate acestea, ea a băgat mâncarea în bagajul de mână și la scurt timp după ce s-a așezat în locul din avion a început să mănânce. Mirosul puternic a făcut ca toți pasagerii să se uite în direcția ei, determinând o însoțitoare de zbor să-i atragă atenția. 

„Ne-am așezat înainte de a decola și ea a deschis lasagna și a început să mănânce. Nu am spus nimic la început, dar apoi s-a apropiat o însoțitoare de bord și a spus într-un mod informativ, însă nu prea pozitiv: „Oh, tu ești persoana care mănâncă lasagna. Se simte în tot avionul”. Și apoi a plecat”, a povestit bărbatul. 

Citește și: Dezbatere acerbă în mediul online după ce un pasager s-a plâns de locul lui din avion: „Asta e lipsă de respect”

Rușinat de situație, acesta i-a cerut iubitei lui să pună lasagna deoparte, deoarece atrage atenția asupra lor, însă aceasta a refuzat categoric. „Am interpretat comentariul însoțitoarei de bord ca un mod pasiv-agresiv de a-i spune prietenei mele că ce face este deranjant pentru ceilalți pasageri. M-am gândit ca cel mai bine ar fi să o pună deoparte pentru că alții nu apreciază mirosul puternic al mâncării ei. Prietena mea a făcut un pic de tam-tam și nu a vrut să renunțe la ea, moment în care i-am spus că probabil a stricat dispoziția tuturor din avion cu mirosul mâncării ei. Nu a acceptat cu blândețe aceste cuvinte”. 

Părerile au fost împărțite în mediul online. Unii au considerat că femeia nu a greșit cu nimic și că lasagna nu miroase chiar atât de puternic, în timp ce alții au considerat că de vină este compania aeriană care nu mai servește mâncare în avion. 

Citește și: I-a surâs norocul după ce avionul ei a fost anulat. Cum s-a schimbat viața unei femei de 51 de ani într-o secundă

„Lasagna nici nu este o mâncare urât mirositoare”/ „Nu aș comanda lasagna de la aeroport, dar, în orice caz, însoțitoarea de bord nu a spus să o pună deoparte, deci nu a greșit cu nimic. În plus, există mirosuri mult mai rele care puteau fi în acel avion”/ „Companiile aeriene nu mai servesc mâncare pentru anumite zboruri, așă că, mulți pasageri trebuie să aducă la bord propria mâncare. Lasagna, pizza sau tacos sunt mult mai bune decât peștele, care face parte din categoria mâncărurilor cu „miros puternic”/ „Cum ar putea strica lasagna zborul cuiva? Poate că erau geloși că ei nu aveau.”, sunt doar câteva din comentariile pe care bărbatul le-a primit la postarea sa de pe rețeaua de socializare. 

Etichete: mancare , zbor , avion

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri