dragos bucur si dana nalbaru (1)
Divertisment

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur / Foto: Instagram

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, o cerere în căsătorie la 5 zile de la prima întâlnire și o iubire de 18 ani. E a făcut primul pas

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete. Deși ambii preferă o viață mai retrasă, iar discreția li se potrivește cel mai tare, și Dana, și Dragoș rămân persoane publice. Ea a renunțat de mulți ani la muzica pop-dance și, mai nou, face muzică religioasă, dar are și o afacere cu prăjituri, în timp ce el este actor și are o emisiune la tv. 

De 18 ani, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți. După ce au devenit părinți de două ori, au decis să adopte și o fetiță. Roxana s-a integrat perfect în familie și a avut parte de dragostea și ajutorul tuturor celor din jur. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Dana Nălbaru se mândrește cu un copil supradotat. Kadri are șapte ani, învață acasă și vrea deja să studieze chimia și fizica

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a povestit cum și-a întâlnit soția și cât de repede au ajuns la căsătorie. Cei doi s-au văzut în trafic, s-au plăcut imediat și au intrat în discuție. Cinci zile mai târziu, actorul o cerea pe solistă în căsătorie.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la 'Băieţi buni'. Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher”, a mărturisit Dragoș. Acesta și-a dat seama repede că Dana este femeia vieții lui, așa că după doar cinci zile a cerut-o în căsătorie.

„Am vorbit puţin şi din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă şi după 5 zile am decis că ne căsătorim. Nu ştiu dacă sună bine chestia asta, dar ai mei m-au susţinut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viaţă", a mai spus actorul.

După șapte luni, Dana și Dragoș făceau nunta. Și ea povestea, cu ani în urmă, că Dragoș îi atrăsese atenția la un casting și că apoi l-a revăzut, luni mai târziu, în trafic.

Citește și: Când era mică, Noelle Vlasov a fost numită cea mai frumoasă fată din România. Cum arată la 18 ani tânăra care studiază în Londra

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri