elena băsescu
Divertisment

Elena Băsescu are trei copii. / Foto: Facebook

Elena Băsescu și-a sărbătorit fiica cea mare. Sofia Anais a împlinit 10 ani și e mare amatoare de echitație și sporturi pe apă

Mezina fostului președinte Traian Băsescu, Elena, și-a sărbătorit fata cea mare. EBa este mama a trei copii, două fetițe și un băiat. Sofia Anais tocmai a împlinit 10 ani și a avut parte de o petrecere inedită, pe malul lacului, dar și pe apă, dovedind nu numai că este o copilă frumoasă, ci și una curajoasă, fiind și mare amatoare de sporturi de toate felurile.

Nu numai sporturile pe apă îi plac, ci și echitația, la fel ca mamei sale. De altfel, toți cei trei frățiori sunt mari iubitori de călărie. 

Citește și: Elena Băsescu, la muncă în redacția de știri în care s-a angajat. Are și legitimație de presă

fiica elenei basescu (1)
Sofia Anais, fiica cea mare a Elenei Băsescu / Foto: Instagram

Cu baloane albe și albastre în jur, Sofia Anais a pozat fericită în brațele mamei, dar Elena a avut grijă să o surprindă și în timp ce arată că e neînfricată și se dă cu placa pe Lacul Snagov.

fiica elenei basescu (2)
Sofia Anais, fiica cea mare a Elenei Băsescu / Foto: Instagram

Elena a împărtășit pe conturile de pe rețelele sociale câteva imagini alături de sărbătorită. Sofia îi seamănă leit. De altfel, toți cei trei copii ai săi, pe care-i crește singură, dar pentru care primește pensii alimentare, i-au moștenit ochii deschiși la culoare. 

Citeșțe și: Elena Băsescu și cei trei copii, vacanță de vis în Bucovina. Internauții, cuceriți de apropierea lor: “O mamă deosebită”

Elena Băsescu lucrează în presă

Elena Băsescu, fostă europarlamentară între 2009 și 2014, a început să lucreze într-o redacție de știri la începutul anului. Mai exact, ea s-a angajat la trustul de presă deținut de Adrian Sârbu, acolo unde va scrie știri.

În decembrie 2020, EBa a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.

Potrivit ultimei declarații de avere, pe care a completat-o în 2020, Elena Băsescu deținea la vremea respectivă bijuterii și ceasuri în valoare de 40.000 de euro și un BMX X6 fabricat în 2020. În plus, declara peste 160.000 de euro în conturile bancare.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri