Donna D'Errico/ Foto: Instagram
Divertisment

Donna D'Errico/ Foto: Instagram

La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții

Donna D'Errico, cunoscută pentru rolul său din Baywatch, continuă să facă senzație în ținute provocatoare chiar și la vârsta de 56 de ani. Actrița a publicat pe contul său de Instagram un videoclip realizat într-o cadă cu hidromasaj, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

În clipul video postat pe rețeaua de socializare, Donna și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat purtând o rochie neagră, extrem de mulată, în timp ce se realiza o ședință foto într-un jacuzzi. 

Citește și: Donna D'Errico, în celebrul costum de baie roșu din „Baywatch”, la 26 de ani de la apariția în serialul cu salvamari

„Nu am văzut eclipsa, dar am avut o ședință foto distractivă”, a scris vedea în dreptul videoclipului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Esti uimitoare”/ „Superbă”/ „Așa corp la vârsta de 56 de ani...ne uimești”/ „O femeie frumoasă rămâne frumoasă pentru totdeauna”/ „Care e secretul tău, Donna? Trebuie să ne spui!”/ „Am văzut videoclip de mii de ori. Nu mă satur”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit actrița. 

Postarea vedetei vine după ce a fost criticată pentru faptul că se pozează prea provocator pe rețelele de socializare. În trecut, ea a fost atacată pentru că a îndrăznit să împărtășească fotografii în bikini sau lenjerie intimă la vârsta ei, însă aceasta a răspuns ferm criticilor, declarând că se simte incredibil de sexy și că este mândră de aspectul ei chiar și la 56 de ani.

Citește și: Are 55 de ani, dar arată mai bine ca la 20. Donna D'Errico, actrița celebră din Baywatch, a uimit cu noile fotografii în costum de baie

În luna februarie, actrița s-a plâns pe contul său de Instagram că mai multe postări de-ale sale au fost șterse din cauza faptului că utilizatorii i-au raportat imaginile în costum de baie. Donna a fost extrem de supărată și și-a arătat dezamăgirea printr-un mesaj postat la descrierea unui videoclip în care apare într-o rochie mulată cu decupaje. 

„Nu este frumos să raportați fotografiile și videoclipurile altor oameni, doar pentru că vreți să fie eliminate. Dacă te simți rău cu tine însuți, nu ar trebui să-i faci rău altei persoane. O să repostez toate imaginile care mi-au fost șterse. Nu e nimic în neregulă cu acest videoclip. Unii oameni urăsc să-i vadă pe alții strălucind”, a scris actrița în descrierea postării de pe contul de Instagram. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri