Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

Meghan Markle și prințul Harry formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Relația lor a fost încă de la început privită ca un exemplu pentru mulți fani regali, însă, în ultimul timp, aceasta și-a pierdut din farmec. 

Fiul cel mic al Regelui Charles și fosta actriță americană au participat împreună la Jocurile Invictus, unde și-au dorit să demonstreze că relația lor merge bine, în urma zvonurilor apărute în presa internațională cum că aceștia sunt din ce în ce mai distanți unul față de celălalt. Și, cu toate că și-au oferit gesturi pline de tandrețe tot timpul cât au fost priviți, un expert regal a dezvăluit că, de fapt, cei doi „trăiesc vieți separate”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Meghan Markle și prințul Harry după ce au pierdut un contract important: „Ar putea să-și reia cariera!”

Potrivit biografului regal, Emily Andrews, Meghan Markle și prințul Harry se ocupă de vieților lor separat și au proiecte individuale. Andrews susține că, deși încearcă să păstreze aparențele unei familii perfecte, cei doi își petrec timpul unul departe de celălalt.

„Meghan se concentrează să-și construiască noul brand care să se potrivească cu stilul ei de viață, în timp ce Harry este concentrat mai mult pe trecut”, a declarat Emily Andrews, potrivit Mirror.

Ducesa de Sussex a făcut deja pași uriași în construirea brandului, semnând cu agenția de talente de la Hollywood, William Morris Endeavour, care a reprezentat celebrități importante, printre care Dwayne Johnson, Adele și jucătoarea de tenis Serena Williams.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, fotografiați după ce au pierdut un contract important. Nu par deloc afectați de comentariile acide

În același timp, prințul Harry a semnat pentru un nou documentar și se pregătește să plece în Africa fără soția sa. „Lui Harry nu îi place neapărat atenția publicului și ar fi mult mai fericit acasă cu copiii, implicându-se în acte de caritate, dar cu siguranță nu asta își dorește Meghan acum”, a mai spus biograful regal. 

„Jocurile Invictus a fost un eveniment care le-a oferit șansa să se afirme din nou ca un cuplu, fiind proiectul lui Harry. Dar echipa de PR a lui Meghan a transformat totul într-o campanie pentru ea. Totul face parte dintr-un plan bine pus la punct în care ea să își creezi din nou brandul personal. Ea și Harry trăiesc vieți separate de ceva timp.”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri