Pierce Brosnan si sotia
Divertisment

Pierce Brosnan și soția lui, Keely, pozați după ce au luat masa la un restaurant din Malibu. / Foto: Profimedia

Mereu de mână și tot îndrăgostiți. Pierce Brosnan și soția lui nu lasă flacăra iubirii să se stingă nici după două decenii de mariaj

Sunt un exemplu de iubire, respect reciproc și prețuire, iar Pierce Brosnan și femeia cu care e căsătorit din 2001, Keely Shaye Smith, par în orice împrejurare la fel de îndrăgostiți ca atunci când au spus "Da" și au devenit o familie.

Actorul irlandez de 70 de ani și jurnalista cu 10 ani mai tânără au fost tot un zâmbet când au plecat de la un restaurant din Malibu. Fără a fi deranjați de paparazzi, cei doi, ținându-se de mână, s-au arătat relaxați și bine dispuși, fericiți să petreacă timp împreună.

Citește și: Pierce Brosnan e topit după soția lui. I-a oferit 60 de trandafiri roșii de ziua ei și a rememorat clipa în care a văzut-o prima dată

Pierce Brosnan si sotia
Pierce Brosnan și soția lui, Keely, pozați după ce au luat masa la un restaurant din Malibu. / Foto: Profimedia

Cu ochelari de soare la ochi și îmbrăcați șic, Keely mai elegant, Pierce, mai casual, soții Brosnan nu au părut deloc tensionați după ce recent, actorul a fost amendat și și-a prezentat public scuzele pentru că s-a pozat într-o zonă interzisă din Parcul Național Yellowstone.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith s-au căsătorit în 2001. Au 2 băieți împreună

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith s-au cunoscut în Mexic, în stațiunea Cabo San Lucas, în care multe vedete își fac vacanțele, în 1994. S-au căsătorit în 2001, în Irlanda, țara lui natală.

Keely i-a dăruit lui Brosnan doi băieti, pe Dylan (27 de ani) și Paris (23 de ani). Actorul de 70 de ani mai are trei copii cu prima lui soție, Cassandra Harris.

pierce brosnan si fiii dylan si paris
Pierce Brosnan, alături de fiii lui și ai lui Keely Shaye Smith, Dylan și Paris / Foto: Profimedia

Keely Shaye Smith, femeia alături de care Brosnan a ales să-și petreacă viața, este jurnalistă, autoare și gazdă de show-uri TV. L-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei. Femeia l-a sprijinit enorm după moartea fostei lui soții, Cassandra, răpusă de cancer ovarian, și i-a fost alături și când fiica lui a murit din cauza aceleiași afecțiuni.

"Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uită la mine, mă înmoi de fiecare dată", a mărturisit fostul agent 007, într-un interviu acordat acum ceva timp.

Citește și: Mircea Radu, dezvăluiri despre căsncia cu Raluca, soția lui mai tânără cu 20 de ani. Cum a reușit prezentatorul TV să o impresioneze

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri