Gary Goldsmith/ Profimedia
Divertisment

Gary Goldsmith/ Profimedia

Unchiul lui Kate Middleton, noi detalii despre starea de sănătate a prințesei: „Există un motiv pentru care nu vorbește”

Unchiul lui Kate Middleton, Gary Goldsmith, a vorbit despre teoriile conspirației create în jurul prințesei de Wales, după ce s-a aflat că aceasta a suferit o intervenție chirurgicală abdominală. El a atacat toate speculațiile despre absența soției lui William și susține că aceasta are nevoie de „spațiu” pentru a se recupera. 

Kate a petrecut aproape două săptămâni la Clinica Marylebone din Londra, fiind externată pe data de 29 ianuarie. Palatul Kensington a anunțat atunci că prințesa se va retrage din toate îndatoririle oficiale în timpul recuperării. Până luni, ea nu a avut nicio apariţie, ceea ce a stârnit numeroase speculaţii în tabloidele britanice şi pe reţelele sociale. Acestea s-au intensificat săptămâna trecută, când prinţul William şi-a anunţat în ultimul moment retragerea de la o slujbă de comemorare a naşului său, regele Constantin al Greciei, la Castelul Windsor, invocând "un motiv personal", potrivit serviciilor regale.

Citește și: Data la care Kate Middleton revine la angajamentele oficiale. Când va avea loc prima ei apariţie publică după operaţia suferită

„Cred că ar trebui să o lase în pace, pentru că există un motiv pentru care nu vorbește despre asta. Are nevoie de spațiu. Știu că are o datorie pentru rolul pe care îl are, dar trebuie să aibă grijă de ea mai întâi. Kate, fă-te bine, te iubesc și când ești gata ne vedem”, a transmis unchiul prințesei, Gary Goldsmith, potrivit Mirror

De asemenea, Gary a vorbit despre Kate într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, dezvăluind: „Kate este perfectă și sunt foarte, foarte, foarte mândru de ea. Urăsc când oamenii spun că este simplă. E spectaculoasă”. 

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală au făcut înconjurul lumii. Fanii, în extaz: „Ce bucurie să o vedem!”

Gary Goldsmith participă în prezent la Celebrity Big Brother House, iar atunci când a fost întrebat dacă a primit permisiunea lui Kate pentru a fi în emisiune, el a răspuns: „Nu, nu trebuie să-i cer permisiunea. Participarea mea la emisiunea nu a fost un subiect de dezbatere. Îmi iubesc familia și ei pot avea încredere în mine că totul va fi bine”. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri