Hilary Duff/ Profimedia
Frumusete

Hilary Duff/ Profimedia

Hilary Duff, secretul siluetei de invidiat. Actrița a dezvăluit cum se menține în formă în timpul sărbătorilor

Hilary Duff este una dintre cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood, având o siluetă de invidiat. Actrița în vârstă de 36 de ani iubește să se mențină în formă pe tot parcursul anului, însă recunoaște că acest lucru poate fi dificil având trei copii de care se ocupă. 

Mai mult, vedeta din „Lizzie McGuire” mărturisește că provocarea vine atunci când se apropie sărbătorile, fiind înconjurată tot timpul de mâncare. 

„Toamna este foarte încărcată pentru noi. Avem atât de multe lucruri de făcut și atât de multe evenimente la care trebuie să mergem. Copiii sunt la școală sau la zile de naștere mai tot timpul. Mai este și faptul că noi întotdeauna facem Ziua Recunoștinței și Crăciunul la noi acasă”, a declarat Hilary Duff pentru revista Women’s Health

Citește și: Hillary Duff a renunțat la haine pe coperta Women's Health: După trei nașteri, sunt mândră de corpul meu

Hilary Duff/ Profimedia
Hilary Duff/ Profimedia

Având un program atât de încărcat, actrița a mărturisit că se antrenează dimineața devreme pentru a avea timp pentru toate. „Am impresia că îmi petrec ziua mâncând și bând, așa că fac sport dimineața. Îmi dă un sentiment de liniște pentru că scap de acest task și îmi pot continua ziua. În plus, toate locurile în care mă antrenez sunt deschise și de sărbători, așa că nu am o scuză”. 

Hilary a dezvăluit că cel mai mult iubește să practice pilates în saună. „Acest antrenament îmi face pielea să se simtă atât de bine. Simt că am scăpat de toate toxinele.”

Actrița este mamă a trei copii, Luca, în vârstă de 11 ani, Banks, în vârstă de cinci ani, și Mae, în vârstă de doi ani, și chiar dacă este ocupată să-i ducă pe aceștia la școală, la înot sau la parcul de joacă, își face timp și pentru activitățile care o relaxează. 

Citește și: Ce face Victoria Beckham zilnic pentru a avea aceeași siluetă ca pe vremea Spice Girls. Nici de ziua ei nu face excepție de la reguli

„Eu și soțul meu avem un ritual împreună. Jucăm tenis în fiecare duminică. Acum vreo doi ani i-am spus că trebuie să facem sport și să ieșim din casă atunci când copiii sunt la activitățile lor. Așa că acum schiem, care se întâmplă doar în sezon, iar în restul timpului jucăm tenis. Cuplurile care transpiră împreună, rămân împreună”, susține actrița. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri