Prima sărbătoare de „Ziua Mamei” fără regină. Imaginile postate de prințesa de Wales au topit inimile britanicilor

Britanicii sărbătoresc la 19 martie 2023 Ziua Mamei. Familia regală a celebrat la rândul ei această zi deosebită, prima însă fără regina Elisabeta a II-a, cu o serie de postări emoționante pe rețelele sociale.

Prinții de Wales au împărtășit noi fotografii înduioșătoare cu George, Charlotte și Louis, iar regele Charles i-a adus un omagiu „mamei sale iubite”.

În pozele urcate pe contul prințului William și al soției sale Kate, prințesa de Wales apare petrecându-și timpul liber cu cei trei copii, prinții George și Louis și prințesa Charlotte.

În prima imagine, un portret de Matt Porteous, Kate și cei mici se află pe moșia Sandringham din Norfolk. A doua imagine o înfățișează pe prințesă alături de fiul ei, Louis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

„La mulți ani de Ziua Mamei de la familia noastră către a ta”, a transmis cuplul regal.

La rândul său, regele Charles a împărtășit o fotografie cu valoare sentimentală, cu el și cu regina Elisabeta a II-a.

Charles și Camilla au scris: „Tuturor mamelor de pretutindeni și tuturor celor cărora le este dor de mamele lor astăzi, ne gândim la voi și vă dorim o Zi a Mamei specială”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.