Angelina Jolie, acuzată că le face viața imposibilă vecinilor: ”Copiii ei sunt foarte zgomotoși!”

Angelina Jolie a lipsit de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, însă se află în centrul unui scandal uriaș, întrucât celebra actriță a fost acuzată că este o ”vecină de coșmar”.

Potrivit Gossip Cop, actrița în vârstă de 47 de ani și copiii ei au fost acuzați de vecini că le-au transformat viețile într-un coșmar din cauza gălăgiei care se aude din locuința lor, dar și din cauza mirosului neplăcut, ce este emanat de numeroasele animale de companie pe care le dețin.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai costisitor divorț de la Hollywood. Sumele pe care le-au plătit pentru cheltuieli de judecată

Jurnaliștii de la Life & Style au făcut un top al vecinilor de coșmar, iar printre aceștia se numără și Angelina Jolie.

Actrița, care este mama a șase copii, a fost acuzată că le face viața imposibilă vecinilor. ”Casa ei e un carnaval.”, ”Copiii sunt foarte gălăgioși.”, au fost câteva dintre plângerile făcute de vecini.

”Verile sunt cele mai rele. Sunt toți afară și țipă, ascultă muzică, mai vin și prieteni în vizită.”, a mai dezvăluit o sursă, precizând, de asemenea: ”Sunt și mirosuri neplăcute care se resimt uneori. Poate că vin de la numeroasele animale de companie pe care le au.”, a mai explicat sursa respectivă.

Citește și: Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

Nu este pentru prima dată când Angelina Jolie este acuzată că este o vecină de coșmar. Anul trecut, în luna iulie, ea a fost din nou în centrul atenției. Pe de altă parte, alți jurnaliști au sărit în apărarea acesteia, spunând că informațiile sunt false, întrucât actrița trăiește pe o proprietate imensă, înconjurată de garduri, atfel că vecinii n-ar fi avut cum să audă niciun zgomot. În plus, afirmațiile privind petrecerile ținute în casă ar putea fi desființate din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.