Brooke Shields, întrecută în înălțime de fiica ei adolescentă. Cele două, elegante și stilate la o prezentare de modă

Brooke Shields și fiica ei adolescentă, Grier, au furat toate privirile la un show de modă de la New York. Toți cei prezenți au remarcat cât de bine seamănă fata cu celebra ei mamă și, pe lângă faptul că i-a moștenit frumusețea și eleganța, Grier este și foarte înaltă.

Dacă Brooke are o înălțime de 1.83 m, iată că fiica ei de 16 ani a întrecut-o deja. Cele două au participat la o prezentare de modă, au pozat împreună și au dat interviuri. Grier a părut să se simtă în largul ei cu atâtea priviri ațintite spre ea, iar Shields a fost mândră de copila sa.

Citește și: Brooke Shields, model de lenjerie intimă, la 57 de ani, pentru cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian: Sunt onorată

Brooke Shields și fiica ei de 16 ani, Grier / Foto: Profimedia

Dacă Brooke a ales să se îmbrace în alb complet, în pantaloni și o jachetă asimetrică, fiica ei a ales o salopetă roz. Vedeta de 57 de ani și adolescenta de 16, care deja manifestă interes pentru lumea modei, au o relație foarte bună și sunt și mai apropiate după ce cealaltă fată a lui Brooke a plecat la universitate. "Această puștoaică mă șochează puternic uneori... Este o războinică a justiției sociale. Mi-ar plăcea să fie procuror", spunea Shields acum un an despre mezina ei.

Brooke Shields este căsătorită cu Chris Henchy din 2001. Au două fete împreună: pe Grier (16 ani) și pe Rowan Francis, de 19 ani.

Citește și: A făcut sport la cinci dimineața și a renunțat la alcool pentru ședința foto perfectă. Brooke Shields, poze neretușate

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.