Carmen Dell’Orefice, cel mai bătrân model din lume, a pozat acoperită doar de un cearșaf, la 91 de ani

Carmen Dell’Orefice, cea care este cunoscută drept cel mai bătrân model din lume, a sfidat vârsta încă o dată, întrucât a ales să pozeze întinsă pe pat, acoperită doar de un cearșaf.

Se spune că vârsta este doar un număr, iar Carmen Dell’Orefice pare să dovedească acest lucru încă o dată, deoarece a fost protagonista unei ședințe foto inedite, ce a făcut înconjurul lumii.

Sigură pe ea și în continuare într-o formă bună, în ciuda vârstei de 91 de ani, Carmen a acceptat provocarea de a poza semi-nud pentru revista New You.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New You (@newyoumedia)

În imaginea respectivă, Carmen Dell’Orefice apare întinsă pe un pat și își acoperă bustul doar cu un ceașaf. I se întrezărește, însă, lenjeria intimă nud.

Citește și: Cum s-a schimbat viața modelului Thylane Blondeau de când a fost numită ”cea mai frumoasă fată din lume”. Puștoaica are 20 de ani acum

Întrebată care este secretul ei, aceasta a mărturisit: ”Bărbații și femeile ar trebui să aibă grijă de ei și să se iubească. Unul dintre secretele frumuseții este să faci pentru tine ceea ce faci pentru un copil. Hrănește-te sănătos și oferă-ți dragoste. Asta ar trebui să facem pentru noi.”, a spus ea, potrivit Daily Star.

Carmen s-a retras din lumea modei în 1959, însă 20 de ani mai târziu, ea a revenit, mărturind atunci că ”i s-a făcut dor de acest stil de viață”.

De-a lungul anilor, ea a apărut în numeroase campanii pentru diferite branduri și a defilat pentru companii ca Anna Sui, Stéphane Rolland, Thierry Mugler și Guo Pei.

În ceea ce privește ideea de a poza nud la 91 de ani, modelul a recunoscut că vinovat este fotograful Fadil Barisha, care a venit cu această propunere inedită.

”Așa cum se întâmplă când lucrez cu fotografi renumiți precum Fadil Berisha, este percepția lor asupra a ceea ce văd la mine. Suntem acolo, începe să aibă loc o sinergie, iar ei o scot la suprafață”, a mai spus ea.

Citește și: Irina Shayk a făcut furori pe stradă în Milano. A întors toate privirile într-o rochie mini ce i-a subliniat corpul de supermodel

Totodată, Carmen apare și pe coperta revistei New You. Nu singură, însă, ci însoțită de un alt model care își sfidează vârsta, și anume de Beverly Johnson, care are 69 de ani. Aceasta este recunoscută pentru pictorialul realizat în 1974, când a devenit primul model de culoare care a apărut pe coperta Vogue.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New You (@newyoumedia)

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.