Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, o cerere în căsătorie la 5 zile de la prima întâlnire și o iubire de 18 ani. E a făcut primul pas

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai sudate cupluri de vedete. Deși ambii preferă o viață mai retrasă, iar discreția li se potrivește cel mai tare, și Dana, și Dragoș rămân persoane publice. Ea a renunțat de mulți ani la muzica pop-dance și, mai nou, face muzică religioasă, dar are și o afacere cu prăjituri, în timp ce el este actor și are o emisiune la tv. 

De 18 ani, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți. După ce au devenit părinți de două ori, au decis să adopte și o fetiță. Roxana s-a integrat perfect în familie și a avut parte de dragostea și ajutorul tuturor celor din jur. 

Citește și: Dana Nălbaru se mândrește cu un copil supradotat. Kadri are șapte ani, învață acasă și vrea deja să studieze chimia și fizica

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a povestit cum și-a întâlnit soția și cât de repede au ajuns la căsătorie. Cei doi s-au văzut în trafic, s-au plăcut imediat și au intrat în discuție. Cinci zile mai târziu, actorul o cerea pe solistă în căsătorie.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la 'Băieţi buni'. Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher”, a mărturisit Dragoș. Acesta și-a dat seama repede că Dana este femeia vieții lui, așa că după doar cinci zile a cerut-o în căsătorie.

„Am vorbit puţin şi din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă şi după 5 zile am decis că ne căsătorim. Nu ştiu dacă sună bine chestia asta, dar ai mei m-au susţinut în toate deciziile importante pe care le-am luat în viaţă", a mai spus actorul.

După șapte luni, Dana și Dragoș făceau nunta. Și ea povestea, cu ani în urmă, că Dragoș îi atrăsese atenția la un casting și că apoi l-a revăzut, luni mai târziu, în trafic.

Citește și: Când era mică, Noelle Vlasov a fost numită cea mai frumoasă fată din România. Cum arată la 18 ani tânăra care studiază în Londra

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.