Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, la câteva săptămâni de la divorțul de Deea: "Ce înseamnă prea devreme? O luăm treptat"

După ce a fost surprins cu o domnișoară brunetă în club, la o zi de naștere, Dinu Maxer a confirmat că este vorba despre noua lui iubită. La sfârșitul lunii martie, cântărețul anunța că tocmai divorțase de Deea, femeia alături de care are doi copii și de care l-a legat o iubire de 18 ani.

Dinu Maxer nu vrea să se ascundă, așa că a acceptat să vorbească deschis despre acest nou capitol al vieții sale. Invitat la Antena Stars, acesta a declarat: "Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele".

Citește și: Deea și Dinu Maxer au divorțat deja la notar și nu mai stau în aceeași casă de luni bune. Ce s-a întâmplat cu cei doi copii ai lor

Deocamdată, noua parteneră a lui Dinu nu vrea să iasă în față și să devină persoană publică. Întrebat dacă lucrurile s-au mișcat prea repede, Maxer a răspuns: "Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este. Chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense, sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu, că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu".

Deea și Dinu Maxer au divorțat la notar

Deea și Dinu Maxer au spus adio unei relații de 18 ani. / Foto: Facebook

Citește și: Deea Maxer, prima reacție după ce a divorțat de Dinu: “Am crescut alături de el”. Ce a dus la ruptura de cel pe care l-a iubit 18 ani

La sfârșitul lunii martie, Dinu și Deea Maxer au anunțat separarea, ce a venit și cu semnarea actelor de divorț:"Noi nu ne-am certat, ne-am despărțit. Sunt niște nuanțe pe care sper să le înțeleagă oamenii. Noi am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult, la noi au primat fidelitatea, sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele de divorț, am fost sinceri amândoi. Eu nu pot să-i reproșez ceva în acest sens Deei și nici ea mie", a declarat Dinu Maxer la tv.

Când au luat decizia despărțirii, Dinu și Deea au făcut partajul, iar ea a cumpărat un apartament chiar în blocul în care au locuit împreună, totul pentru ca cei doi copii să resimtă cât mai ușor destrămarea familiei. Acum, Deea locuiește alături de Maysa la etajul doi, iar Dinu și Andreas, fiul lor, care și-a dorit să rămână cu tatăl lui, stau la etajul cinci. Se văd zilnic cu toții, ceea ce nu pune presiune pe cei mici, care se simt mai liniștiți.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.