Heidi Klum, fizic de invidiat la 48 de ani. Vedeta, spectaculoasă într-un costum de baie pe un iaht în Italia

Heidi Klum și-a etalat fizicul de invidiat într-un costum de baie roz, în timp ce a pozat pe iaht în timpul unei vacanțe în Italia. Vedeta se distrează în Capri alături de soțul ei, Tom Kaulitz.

Heidi se bucură de fiecare minut din escapada în Italia și își ține fanii la curent cu fotografii inedite pe pagina ei de Instagram.

Modelul în vârstă de 48 de ani s-a lăsat fotografiată într-un bikini roz. Abdomenul bine lucrat și picioarele tonifiate ale vedetei au fost puse în evidență costumul de baie ales de ea pe care l-a accesorizat cu lanțuri. Și-a completat ținuta de plajă cu o pereche de ochelari eleganți.

„Buon giorno”, alături de o serie de emoji-uri cu inimioare, le-a transmis Heidi admiratorilor ei în descrierea postării.

Într-un videoclip, postat anterior pe Instagram, Heidi se relaxează în jacuzzi pe yacht, de această dată într-un bikini multicolor.


Alături de Heidi în vacanță se află și fiica ei, Leni, 17 ani, care a intrat de curând în lumea modei.

Heidi a povestit într-un interviu că a fost „puțin îngrijorată”. Și-ar fi dorit ca Leni să nu înceapă atât de devreme o carieră de model. 

„La început am fost puțin îngrijorată, sincer. Vrea să facă asta de foarte mult timp și, în sfârșit, am fost de acord”, a mărturisit Heidi
„Are 17 ani. Merg cu ea la toate filmările deoarece este încă minoră. Pentru mine cel mai important lucru este să se distreze. Și se distrează, iubește ce face”, a explicat Klum.

Leni este fiica modelului cu Flavio Briatore, dar fostul ei soț, Seal, a adoptat-o pe când aceasta avea 5 ani.

Heidi și Tom Kaulitz s-au căsătorit în secret în 2019. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.