Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 18 ani după ce și-au spus adio. „Intenționează să petreacă mai mult timp împreună”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fostul ei logodnic de la începutul anilor 2000, „intenționează să petreacă mai mult timp împreună”. Cei  doi s-au distrat „extraordinar” reîntâlnindu-se săptămâna trecută la un concert, după mai bine de 18 ani. „Au multe de vorbit”, a declarat o sursă citată de People.

Săptămâna trecută, Ben Affleck a fost fotografiat ieșind din SUV-ul fostei sale iubite.

„S-au simțit bine să petreacă din nou timp împreună. Au trecut ani de când nu au mai vorbit așa. Au multe să-și spună”, a completat sursa respectivă. 

Lopez (51 de ani) este din New York, dar locuiește în prezent în Los Angeles, la fel ca Ben (48 de ani). 

În urmă cu doar câteva zile, au apărut imagini cu Affleck îndreptându-se spre casa din Bel-Air a artistei. Întâlnirea a venit la câteva săptămâni după ce Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez. 

„Gărzile de corp ale cântăreței l-au preluat pe Ben de la Hotelul Bel-Air, apoi l-au adus înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a declarat o sursă pentru Page Six.

„Au petrecut timp împreună în L.A., în ultima săptămână”. „Își poartă multă dragoste unul pentru celălalt. S-au admirat reciproc întotdeauna”.  Surse apropiate lor spun însă că cei doi foști iubiți sunt doar prieteni, nimic mai mult.

Jennifer și Ben au început să se întâlnească în 2002 și și-au anunțat logodna în noiembrie. În septembrie 2003, cu doar câteva zile înainte să se căsătorească, au anulat nunta. Câteva luni mai târziu s-au despărțit definitiv. 

Lopez a revenit în LA recent, după ce în ultimele luni s-a aflat în Republica Dominicană, unde a filmat pelicula „Shotgun Wedding”.

La începutul lunii aprilie, Lopez a confirmat că s-a despărțit de Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, după patru ani de relație, mărturisind într-o declarație că „se simt mai bine ca prieteni”, pe fondul zvonurilor legate de infidelitatea fostului sportiv

Vezi și:

Adevărul din spatele imaginilor perfecte de pe Instagram. Model celebru: ”Viața e prea scurtă, frumusețea nu e tot ce contează!”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.