Motivul pentru care Eva Mendes a dispărut de pe rețelele de socializare. „I-am cerut scuze fiicei mele”

Eva Mendes  a dezvăluit motivul pentru care a luat pauză de la social media timp de o lună. 

Într-o postare pe Instagram, prima din decembrie încoace, a mărturisit că a decis să spună pentru o vreme adio rețelelor de socializare, după ce una dintre fiicele ei s-a plâns că stă prea mult pe telefon.

Fiica ei s-a declarat dezamăgită de cât de multă atenție acordă telefonului. 

Actrița în vârstă de 46 de ani i-a îndemnat acum pe părinți să-i încurajeze pe copii să spună ce-i deranjează.

Ea a repostat un tweet de la @latinxparenting care nota astfel: „Lăsați copiii să spună ce-i deranjează. Este sănătos”. „Copiii pot fi atât de acerbi în ceea ce privește valorile lor și nu se vor mulțumi cu mai puțin când vine vorba de respectul pe care-l merită. Nici măcar în cazul tău”.„Felicitări, crești un copil emancipat”.

Eva le-a mulțumit celor de la @latinxparenting, apoi a explicat: „Nu am mai postat în ultima vreme pentru că fetița mea mi-a atras atenția că stau prea mult pe telefon. Aș putea spune a luat-o personal. Și e copil, normal că ia astfel de lucruri personal. Vor lua lucrurile personal dacă nu le vom explica pe înțelesul lor. Așa că am avut o discuție frumoasă, mi-am cerut scuze și i-am promis că voi fi atentă. Am realziat că doar pentru că stau mereu acasă cu ele nu înseamnă că sunt și mereu prezentă”.

Vedeta din Hitch a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, focusându-se pe creșterea fiicelor Esmeralda 6 ani) și Amada (4 ani) pe care le are cu actorul Ryan Gosling (40 ani).

Vezi și: Prințesa Charlene de Monaco, primele declarații după ce și-a ras părul într-o parte: ”Mă așteptam să fiu criticată. A fost decizia mea!

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.