Navarone Garcia, fiul actriței Priscilla Presley, s-a căsătorit. Bărbatul, în culmea fericirii: ”Nu-mi imaginez viața fără ea!

Priscilla Presley, actrița în vârstă de 76 de ani, este foarte fericită, întrucât fiul ei, Navarone Garcia, s-a căsătorit cu logodnica lui, Elisa Achilli.

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii restrânse, ce a avut loc în grădina hotelului Schloss Hünigen din Konolfingen, Suedia.

Niciodată nu am crezut că voi găsi o parteneră atât de înțelegătoare și care să mă încurajeze la fiecare pas.”, a mărturisit solistul de la Them Guns, în vârstă de 34 de ani, în cadrul unui interviu pentru People.

”Ea face ca tot ce realizăm să pară simplu și nici măcar nu pot să-mi imaginez viața fără ea.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

De asemenea, partenera acestuia, în vârstă de doar 22 de ani, a avut doar cuvinte de laude la adresa proaspătului ei soț: ”Navarone este cel mai bun, blând și sensibil om pe care l-am întâlnit. Sunt atât de norocoasă că după patru ani petrecuți la distanță putem, în sfârșit, să începem viața ca soț și soție.”

Garcia și Achilli, care a ales să poarte o rochie semnată de Anastasia Bull, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în natură, în fața prietenilor și a familiei, inclusiv a mamei lui Navarone.

”Sunt foarte fericită pentru ei. Sunt împreună de aproape patru ani și au așteptat cu nerăbdare această zi.”, a declarat Priscilla Presley, potrivit sursei citate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Navarone (@nava_rone)

De asemenea, Jerry Schilling, unul dintre prietenii lui Elvis Presley, a urmărit ceremonia pe Zoom.

Garcia a cerut-o de soție pe Achilli de Crăciun în 2020

Garcia și Achilli sunt împreună de aproape patru ani, dar din decembrie 2020, cei doi sunt logodiți. Artistul a cerut-o atunci de soție, iar la scurt timp a făcut anunțul pe rețelele sociale.

”A spus da! Crăciun fericit. ”, scria el în dreptul unei imagini în care apărea inelul de logodnă.

Garcia este fiul actriței Priscilla Presley cu fostul ei soț, Marco Garibaldi, de care a divorțat în 2006.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.