”Niciodată n-a fost atât de fericit!” Regizorul Kevin Smith, dezvăluiri despre Ben Affeck și J.Lo: ”Sunt îndrăgostiți!”

Regizorul Kevin Smith, care a lucrat cu Ben Affleck la câteva filme și care a fost prezent la evenimentul de la sfârșitul săptămânii trecute,  a vorbit despre nunta acestuia cu Jennifer Lopez și a dezvăluit că niciodată nu l-a văzut pe actor atât de fericit.

În timp ce își promova Clerks III, regizorul Kevin Smith, care a lucrat și cu Ben Affleck de-a lungul timpului și care a fost prezent la nuntă alături de soția lui, a susținut că acesta ”nu a arătat niciodată mai bine ca acum”, subliniind că acesta pare mai fericit ca niciodată.

Kevin Smith, alături de Ben Affleck, în 2003/ Getty Images

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

În vârstă de 52 de ani, regizorul, care a lucrat cu Affleck la câteva filme, printre care ”Mallrats”, în 1995, ”Chasing Amy”, 1997, ”Dogma”, 1999 și ”Jersey Girl”, în 2004, în care apare și Jennifer Lopez, a susținut că actorul a părut extrem de fericit în momentul în care se afla la Altar și a văzut-o pe femeia visurilor lui pășind spre el.

”Oamenii ăștia sunt îndrăgostiți. Sunt extrem de îndrăgostiți. Iar această nuntă ar putea face pe oricine să creadă în dragoste.”, a mai spus el, potrivit People.

Ben Affleck, discurs emoționant la nuntă

Totodată, potrivit unei surse citate de Mirror, în timpul discursului ținut la nuntă, Ben Affleck a atins un subiect sensibil, și anume motivul pentru care el și Jennifer Lopez s-au despărțit în 2004.

Potrivit sursei citate, actorul în vârstă de 50 de ani a spus că ei n-au ajuns să se căsătorească în 2004, pentru că viața a avut alte planuri pentru ei și trebuiau să aibă acei copii.

Citește și: În luna de miere a făcut parada modei, înapoi acasă se îmbracă în trening. Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi îngândurată și tristă

După ce s-a despărțit de Jennifer Lopez, Ben Affleck s-a cuplat cu Jennifer Garner, care i-a dăruit trei copii, Violet, născută în 2005, Seraphina, în 2009 și Samuel, în 2012. La rândul ei, Jennifer Lopez a devenit mamă în 2008, avându-i pe gemenii Emme și Max.

”Ben a avut un discurs emoționant, în care a vorbit despre dragostea pe care le-o poartă lui Jennifer Lopez și copiilor și a susținut că aceștia sunt o binecuvântare și un cadou pentru care faptul că nu s-au căsătorit în 2004. Sunt motivul că totul se întâmplă cu un motiv.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.