meghan markle si melissa mccarthy (1)
Actualitate

Meghan Markle, susținută de actrița Melissa McCarthy / Foto: Profimedia

Actrița Melissa McCarthy îi ia apărarea lui Meghan Markle, după ce ducesa și-a lansat un brand: "Amenințătoare pentru unii"

Melissa McCarthy, cunoscută mai ales pentru rolurile în comedii și pentru personalitatea ei spumoasă, este bună prietenă cu Meghan Markle. Actrița a simțit nevoia să o apere pe ducesa de Sussex după ce aceasta a fost criticată pentru că și-a creat un brand și s-a lansat pe piață.

McCarthy o numește pe Meghan o femeie care "inspiră" și care "suferă" de pe urma urii primite pentru faptul că "merge mai departe cu viața ei".

Citește și: Reacția lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

Soția prințului Harry a lansat recent un brand de lifestyle pe care l-a numit American Riviera Orchard. Pentru a-l promova a dăruit prietenilor, unii dintre ei celebri, 50 de borcane cu gem de căpșuni făcut chiar de ea. Unii critici au ridiculizat-o pentru brand și concept. O persoană chiar a cumpărat un domeniu pe internet cu același nume și l-a folosit pentru a strânge bani pentru Banca de Alimente din UK, reușind să adune peste 20.000 de lire sterline într-o săptămână.

Melissa McCarthy a deschis acest subiect și a spus că persoanele care o critică pe Markle se simt "amenințate" de ea, adăugând că ducesa este "minunată" și "grozavă", relatează Page Six. "Mă supăr pentru fiecare femeie și pentru fiecare persoană pe care oamenii o atacă fără niciun motiv. O femeie inteligentă, interesantă, care are propria ei viață, din anumite motive este incredibil de amenințătoare pentru unii. Nu m-am simțit niciodată amenințată de cineva care este uimitor. Mă gândesc doar că este inspirator. Asta este în cârca celor care aruncă ura".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

În 2021, actrița din "Identity Thief" și "The Heat" a apărut alături de Meghan într-un clip prin intermediul căruia Markle își serba cei 40 de ani de viață și lansa un program de mentorat pentru femei. 

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri