Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Relația dintre prințul Harry și Meghan Markle s-a schimbat. Gesturile subtile i-au dat de gol: „Nu făceau asta înainte”

Prințul Harry și Meghan Markle au dat de înțeles în ultimul an că au probleme în căsnicie, însă la ultima lor apariție în public au arătat contrariul. Ducii de Sussex au fost mai apropiați ca niciodată, iar un expert în limbajul corpului a susținut că relația lor a devenit mai puternică. 

Cei doi au participat săptămâna trecute la un meci de polo în Florida, unde nu s-au sfiit să-și arate afecțiunea în public. Meghan, care a strălucit într-o rochie midi albă, a stat tot timpul lângă soțul ei și s-au ținut de mână. Mai mult, atunci când i-a înmânat cupa, fosta actriță i-a oferit prințului un sărut pasional în fața tuturor. La rândul său, Harry și-a ținut soția în brațe și a atins-o tandru pe spate atunci când erau fotografiați. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„Odinioară, erau distanți la evenimente. Acum sunt mult mai afectuoși unul cu celălalt și își arată dragostea în public. Nu făceau asta înainte”, a declarat expertul în limbajul corpului Darren Stanton, pentru Mirror, adăugând că gesturile lor de afecțiune par să fie autentice și spontane. 

Citește și: Reacția lui Meghan Markle când o femeie s-a apropiat prea mult de prințul Harry. Momentul a devenit viral

De asemenea, Stanton a analizat și gestul făcut de Harry, atunci când a atins-o pe spate pe Meghan, susținând că poate fi perceput ca o demonstrație de putere, dar care, de fapt, exprimă dragoste și afecțiune. „Meghan răspunde pe deplin gestului, demonstrând că nu au nicio problemă cu manifestările publice de afecțiune”, a explicat el. „Interacțiunile lor par să fie complet autentice, fără să fie regizate sau pregătite în prealabil.”, a concluzionat Stanton.

Ce avere au prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit rapoartelor, Harry și Meghan au o avere netă de 60 de milioane de dolari (48 de milioane de lire sterline), în ciuda renunțării la rolurile lor de membri ai familiei regale în 2020 și a rambursării costurilor renovării Frogmore Cottage, fosta lor reședință din Windsor.

Conacul în care aceștia locuiesc este estimat la 14 milioane de dolari (11 milioane de lire sterline), aflându-se în apropierea unor personalități precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Katy Perry. De asemenea, după mutarea în Statele Unite, cuplul a semnat contracte profitabile cu diferite companii. În 2020, au semnat un acord cu Netflix, evaluat la aproximativ 100 de milioane de dolari (80 de milioane de lire sterline), un alt acord cu Penguin Random House pentru o serie de cărți, pentru care au primit un avans de 20 de milioane de dolari (17 milioane de lire sterline) și un contract de podcast cu Spotify, evaluat la 25 de milioane de dolari (18 milioane de lire sterline).

Citește și: Reacție dură după mesajul transmis de Harry și Meghan Markle pentru Kate Middleton, bolnavă de cancer: Nu are nevoie de consolarea lor

 Înainte de a se căsători cu prințul Harry, Meghan Markle avea o avere estimată la 5 milioane de dolari (3,5 milioane de lire sterline), acumulată după rolul din serialul de succes „Suits”, care i-a adus un venit de 50.000 de dolari pe episod (37.000 de lire sterline). În plus, Meghan Markle se pregătește să lanseze brandul American Riviera Orchard. Acesta va include o gamă variată de produse, de la parfumuri și săpunuri până la produse cosmetice și produse pentru îngrijirea pielii.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri