kate middleton
Actualitate

Prințesa de Wales a purtat bijuterii care i-au aparținut prințesei Diana și reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Adevărul despre anunțul făcut de Kate Middleton. Motivul care justifică decizia de a dezvălui vineri seară că suferă de cancer

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a pus bunăstarea copiilor ei în centrul anunțului că are cancer, subliniind că ea și prințul William au făcut tot ce au putut pentru a-i liniști pe George, Charlotte și Louis.

Potrivit Daily Mail, declarația lui Kate Middleton sugerează faptul că momentul ales de prințesă pentru a dezvălui că suferă de cancer a fost bine ales și, mai mult de atât, are legătură cu cei trei copii, care tocmai au intrat în vacanță.

familia regala britanica
Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, la concertul de colinde din 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu au știut că prințesa de Wales este bolnavă de cancer. Ce au făcut imediat după anunțul teribil

Prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis au luat vacanță de Paște, fapt pentru care următoarele săptămâni și le vor petrece acasă, alături de mama lor.

Anunțul lui Kate Middleton a venit fix în ziua în care copiii au intrat în vacanță, motiv pentru care decizia de a dezvălui diagnosticul primit de la medici ar fi justificată prin faptul că cei mici vor petrece timp acasă, astfel că nu se vor confrunta cu întrebări din partea colegilor.

În mesajul transmis vineri seară, Catherine a povestit că a reuşit să îşi liniştească copiii şi să îi asigure că îşi va reveni în urma diagnosticului. "Aşa cum le-am spus, sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul şi spiritul meu", spune ea. "Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi" - transmite prinţesa de Wales.

Citește și: Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că face chimioterapie: „A venit ca un șoc uriaș”

Catherine a cerut, de asemenea, în declaraţia difuzată vineri, timp şi spaţiu pentru a-şi finaliza tratamentul şi a spus că aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la îndatoririle regale.

"Sperăm că veţi înţelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spaţiu şi intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie şi aştept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. În acest moment, mă gândesc, de asemenea, la toţi cei ale căror vieţi au fost afectate de cancer. Pentru toţi cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeţi credinţa sau speranţa. Nu sunteţi singuri", spune Kate.

Citește și: Ce spun prințul William și Kate Middleton despre teoriile conspirative care au apărut: „Sunt extrem de supărați, Will e și furios!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?