Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton/ Profimedia

Ce spun prințul William și Kate Middleton despre teoriile conspirative care au apărut: „Sunt extrem de supărați, Will e și furios!”

Despre starea de sănătate a lui Kate Middleton s-a vorbit mult în ultimele luni, iar teoriile conspirative par de neoprit, motiv pentru care prințesa de Wales și prințul William sunt extrem de supărați, potrivit unor surse apropiate celor doi.

În cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight, jurnalista Katie Nicholl a vorbit despre prințesa de Wales și despre soțul ei, precum și de felul în care ar fi fost ei afectați de informațiile apărute în presă în ultima perioadă: „Știu de la surse care au vorbit cu amândoi, cu William și Kate, că sunt extrem de șocați și pur și simplu surprinși de zvonurile care circulă pe internet”.

William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia
William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Citește și: Kate Middleton și prințul William, apărați de un sportiv britanic: „Teoriile conspirative sunt absurde, lăsați-i în pace!”

„Cred că există un pic de frustrare, poate chiar furie, cel puțin din partea lui William”, a mai declarat jurnalista, potrivit Page Six, care a continuat: „Cred că sugestiile potrivit cărora Kate a fost supusă unei intervenții estetice au luat-o pur și simplu razna. La fel și cele care spun că probabil e în comă. Cred că toate acestea l-au făcut pe prințul de Wales frustrat, supărat și chiar furios”.

„Este o perioadă foarte dificilă pentru ei. Cred că depun eforturi mari pentru a ignora ceea ce se întâmplă”, a mai spus Nicholl.

Citește și: Kate Middleton, în mijlocul controverselor, Meghan Markle, revenire în forță pe Instagram. Soția lui Harry și-a lansat un brand

O anchetă a fost deschisă la spitalul în care a fost internată Kate Middleton

Spitalul în care Kate Middleton a fost operată la abdomen este anchetat cu privire la încălcarea secretului medical, după ce cel puţin un angajat al London Clinic a încercat să acceseze în mod ilegal dosarul prinţesei de Wales în timp aceasta ce era spitalizată, relatează RFI.

Jandarmul britanic al protecţei datelor Information Commissioners' Office (ICO) a confirmat în noaptea de marţi spre miercuri că a dechis o anchetă.

Clinica nu a anunţat dacă persoana respectivă a fost suspendată.

Această clinică este reputată tocmai pentru discreţia sa şi este folosită de zeci de ani de către celebrităţi.

Teorii ale complotului cu privire la starea sănătăţii prinţesei circulă pe reţele de socializare, iar presa internaţională şi ziarele de scandal sunt pregătite să plătească zeci de mii de euro pentru o fotografie sau o înregistrare video cu Kate sau să folosească metode imorale.

Citește și: Kate Middleton, în mijlocul controverselor, Meghan Markle, revenire în forță pe Instagram. Soția lui Harry și-a lansat un brand

În 2015, o infirmieră s-a sinucis după ce a fost prinsă în capcană de către un post de radio australian şi a dezvăluit că prinţesa, însărcinată atunci, suferea de greţuri grave dimineaţa.

Britanicii numără zilele până la întoarcerea anunţată a lui Kate Middleton în viaţa publică, în perioada Paştelui, în contextul în care nu s-a prezentat vreoo dată precisă.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri