Prințul Harry/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry/ Profimedia

Cum a răspuns prințul Harry când a fost întrebat dacă este fericit să fie acasă. Reacția ducelui de Sussex a devenit virală 

Prințul Harry a provocat un val de reacții online după răspunsul său la o întrebare simplă, dar incisivă, la întoarcerea sa în Marea Britanie. Ducele de Sussex a ajuns marți în Regatul Unit, iar miercuri a participat la Jocurile Invictus. 

Deși mulți se așteptau ca prințul să se întâlnească cu tatăl său, Regele Charles, întrevederea nu a avut loc, iar dezamăgirea s-a citit pe chipul ducelui. În timp ce se pregătea să participe la Jocurile Invictus, care au avut loc la Catedrala Sf. Paul, acesta a fost întrebat dacă este „fericit să fie acasă”, iar răspunsul său a devenit rapid viral.

Citește și: Încă o lovitură pentru prințul Harry, după ce regele Charles nu și-a făcut timp să-l vadă: "E una dintre cele mai publice rupturi"

Chiar înainte de a se alătura evenimentului, Harry se îndrepta spre mașina sa, când a fost întrebat de un spectator curios: „Ești fericit că ești acasă?”. Cu un zâmbet și un ton jovial, Harry a replicat simplu: „Îmi pare bine să te văd”, evitând astfel direct întrebarea.

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

Reacția a stârnit o serie de reacții în mediul online, având în vedere speculațiile anterioare privind o posibilă întâlnire între el și tatăl său. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al ducelui a confirmat că "din păcate, nu a fost posibil ca cei doi să se întâlnească din cauza programului plin al Majestății Sale", deoarece acesta tocmai a revenit la îndatoririle publice după ce a urmat un tratament împotriva cancerului.

Citește și: Motivul pentru care regele Charles a spus nu unei întâlniri cu prinţul Harry, deși fiul său cel mic se află în Marea Britanie

În ciuda multor speculații cu privire la faptul că ducele va merge să-și viziteze tatăl, pe care l-a văzut ultima oară în februarie, după ce Charles a fost diagnosticat cu cancer, purtătorul lui de cuvânt a spus că nu este timp pentru o reuniune. "Ducele înțelege că tatăl său are angajamente și diverse alte priorități și speră să-l vadă în curând", a mai spus reprezentantul ducelui de Sussex.

Imaginile cu Harry la evenimentul Invictus au stârnit și mai multe comentarii, cu un expert în limbajul corpului sugerând că atitudinea sa în timpul sosirii sale indică fie o încredere autentică, fie o precauție calculată.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri