Melinda Gates/ Profimedia
Actualitate

Melinda Gates/ Profimedia

Fosta soție a lui Bill Gates, surprinsă cu un inel cu diamante. Melinda a stârnit zvonuri despre o logodnă, la trei ani de la divorț

Melinda Gates, fosta soție a co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, a stârnit zvonuri despre o posibilă logodnă după ce a fost surprinsă purtând un inel masiv cu diamante pe degetul inelar. 

Fosta soție a miliardarului a fost fotografiată de paparazzi zilele trecute pe un aeroport din New York, în timp ce cobora dintr-un elicopter și se îndrepta către o mașină, însoțită de un asistent. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, formată din pantaloni negri și cămașă albă, peste care și-a pus un cardigan bej, Melinda părea fericită, având un zâmbet larg pe față. Ea și-a completat look-ul cu pantofi sport albi, o geantă roz din piele și ochelari de soare. 

Melinda Gates/ Profimedia
Melinda Gates/ Profimedia

Citește și: Bill Gates și-a refăcut viața la 67 de ani, după divorțul de Melinda Gates. Cine este femeia care l-a cucerit: ”Sunt inseparabili!”

La doar un an de la divorțul de Bill Gates, s-a aflat că Melinda, în vârstă de 59 de ani, este din nou îndrăgostită, găsindu-și fericirea în brațele lui Jon Du Pre, un specialist în comunicare în vârstă de 63 de ani, care a fost reporter al postului Fox News de la sfârșitul anilor 90 până la începutul anilor 2000. Prima apariție împreună a celor doi a fost la un meci de baschet în luna aprilie a anului 2022. 

Melinda Gates/ Profimedia
Melinda Gates/ Profimedia

Melinda și Bill Gates și-au încheiat divorțul în august 2021, după 27 de ani de căsnicie, anunțând separarea lor cu doar trei luni înainte. Cuplul a fondat Fundația Bill și Melinda Gates, una dintre cele mai mari organizații caritabile din lume.

Citește și: Melinda Gates, dezvăluiri neașteptate la mai bine de un an de la divorțul de Bill Gates: ”Nu mai puteam să stau în acea căsnicie!”

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil". 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri