john si jenny paulson
Actualitate

John Paulson, Jenny Paulson, divorț după 21 de ani de mariaj / Foto: Profimedia

Românca Jenny s-a simțit "umilită" când soțul miliardar i-a oferit DOAR sute de milioane de dolari la divorț. "E lipsă de respect"

În 2021, miliardarul american John Paulson a luat decizia de a divorța de soția lui, Jenny Zaharia, originară din Galați, după 21 de ani împreună. Partajul nu s-a finalizat nici acum, iar ultimele informații sunt de-a dreptul uimitoare.

Jenny Paulson se consideră "umilită" de suma pe care i-a oferit-o fostul partener pentru a încheia mai repede partajul: câteva sute de milioane de dolari în numerar. Conform Page Six, Jenny a considerat oferta "umilitoare și înjositoare".

Citește și: Răsturnare de situație. Miliardarul John Paulson, aflat în plin proces de divorț cu românca Jenny, s-a logodit cu o tânără de 35 de ani

"Ideea că ar trebui să primesc mai puțin decât copiii este umilitoare și înjositoare deoarece acesta este mesajul transmis lumii întregi și fiicelor mele", ar fi scris Jenny într-un email. Acesteia i se pare nedrept să primească sute de milioane de dolari, în timp ce copiii primesc afaceri ce valorează miliarde. "Este pur și simplu lipsă de respect și o umilință pentru mine. În inima mea simt că merit să se împartă 50/50 sau 60/40. Au mai fost alte aranjamente similare de divorț", a mai adăugat femeia. Aceasta susține că Paulson i-a oferit doar echivalentul a 5% din averea acumulată în timpul căsătoriei lor.

Citește și: O vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre miliardarul John Paulson și românca Jenny. Partajul va fi fabulos

Oferta lui ar face-o, totuși, una dintre cele mai bogate femei din America, susține partea miliardarului, în timp ce afacerile ar rămâne fiicelor lor. Reprezentanții omului de afaceri spun că peste cele câteva sute de milioane de dolari date pe loc, fosta soție ar mai primi anual, pentru tot restul vieții ei, alte câteva milioane.

Astfel, cei doi foști soți au ajuns să se judece în instanță. Jenny este conștientă că lupta ar putea dura ani întregi, dar spune că vrea să le dea un exemplu fiicelor lor, care o admiră și care într-o zi vor fi soții și mame la rândul lor.

Românca Jenny a aflat din ziare de divorțul de soțul american

În septembrie 2021, John Paulson (68 de ani) a depus actele de divorț după ce s-a cuplat cu nutriționista Alina de Almeida, în vârstă de 35 de ani. Deși lucrurile nu mai funcționau între soți de ani buni, Jenny nu se aștepta la divorț. Aceasta nu a aflat de cererea de divorț de la soțul ei, ci din ziare. Soții Paulson au împreună două fiice: Giselle și Danielle.

În vara anului 2022, Jenny l-a dat în judecată pe Paulson, căruia îi cerea cel puțin un miliard de dolari, susținând că acesta încearca să ascundă bani în procesul de divorț, scrie Reuters.

În plângerea depusă la o instanță din New York, Jenica Paulson a reclamat că soțul ei a creat și a finanțat în secret trei trusturi pentru a se asigura că averea strânsă de-a lungul căsniciei nu va fi împărțită în mod echitabil.

Doamna Paulson a fost o soție loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soției sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei și astfel de a restricționa accesul doamnei Paulson la ele,” se arată în plângere.

Citește și: Divorțul secolului! Averea uriașă pe care prințesa Haya o va primi de la șeicul Dubaiului la partaj. Aceasta l-a înșelat cu bodyguardul

Fostul soț al lui Jenny e deja logodit

john paulson (2)
John Paulson și logodnica lui, alături de Melania și Donald Trump / Foto: Profimedia

John Paulson are o relație de aproape trei ani cu Alina de Almeida. De curând, cei doi s-ar fi logodit. Investitorul american o ia peste tot cu el pe tânăra care are aproape jumătate din vârsta lui. Inclusiv de curând, la o întrevedere cu Melania și Donald Trump, Paulson a fost însoțit de Almeida.

„John și Alina sunt împreună de doi ani și jumătate. Sunt foarte fericiți și s-au logodit”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Page Six.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri