Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației/ Shutterstock
Actualitate

Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației/ Shutterstock

Iubitul ei și-a înscenat propria moarte pentru a pune capăt relației: „Spunea că sunt prea lipicioasă”

O tânără a povestit pe o rețea de socializare că a primit un mesaj de ziua mamei sale în care i s-a spus că iubitul ei a murit într-un mod tragic, iar la câteva zile a aflat că tânărul și-a înscenat moartea pentru a pune capăt relației cu ea.

Adolescenta a detaliat că mesajul a venit de la mama iubitului ei, care o anunța că tânărul „a avut un accident și a murit”. „Un cal a călcat pe pieptul lui și i-a rupt inima”, a scris tânăra în postarea sa de pe Reddit, recunoscând că a fost distrusă timp de cinci zile, până când a aflat că totul a fost o minciună. 

Tânăra a fost atât de devastată, încât a apelat chiar și la ajutor specilizat pentru a trece peste această durere. Ea a povestit că prietenii ei au fost cei care l-au demascat pe iubitul ei, după ce li s-a părut suspect mesajul primit. 

Citește și: A vrut să-i salveze viața soției sale, dar a aflat un lucru care i-a schimbat complet viața: „E ceva de neimaginat”

„Au sunat la numărul de pe care primisem mesajul și a răspuns el. Parcă s-ar fi întors din morți. Prietenii mei nu i-au spus că sunt acolo, dar m-a auzit plângând pe fundal. El tot întreba cine plânge și atunci am luat telefonul în mână și i-am zis: 'Am crezut că ești mort.'”, a mai spus tânăra. 

Când i-a auzit vocea, tânărul a închis imediat telefonul, iar după lungi insistențe ale fetei, el i-a explicat de ce și-a înscenat propria moarte. „Spunea că sunt prea dependentă de el”, a povestit adolescenta. 

Utilizatorii rețelei de socializare au fost uimiți de gestul tânărului și au încercat să o consoleze pe fată: „Este foarte traumatizant, îmi pare rău. Nu meritai asta”/ „Sper să te vindeci și să stai cât mai departe de el”/ „Este îngrozitor ce ți-a făcut. Îmi pare rău că ai trecut prin asta.”/ Cu siguranță tu nu ai greșit cu nimic. A inventat o minciună ridicolă și oribilă”. 

Citește și: Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: "A fost ca un pumn în stomac"

Un alt utilizator a reușit să afle că tânăra avea doar 13 ani, iar iubitul ei 15 ani, relatează Mirror. „Iubito, ai doar 13 ani. Știu că totul pare foarte greu acum și că nu reușești să-ți gestionezi emoțiile. Dar crede-mă când îți spun că toți am trecut prin ce treci tu. S-ar putea să nu îți placă ce îți spun acum, dar îți garantez că vei fi mult mai fericită dacă nu ai relații la vârsta aceasta. Nu te pierde din cauza unui tip. Ieși cu prietenii tăi și distrați-vă”. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri