christina gavin (1)
Actualitate

Christina Gavin a povestit cum a aflat că iubitul ei era însurat. / Foto: Profimedia

Cu ajutorul mamei sale, a aflat că iubitul ei era căsătorit de 9 ani. Povestea unei tinere înșelate: "A fost ca un pumn în stomac"

Christina Gavin, o tânără de 28 de ani din California, s-a declarat devastată de faptul că bărbatul pe care l-a cunoscut-o aplicație de întâlniri și cu care era într-o relație de câteva săptămâni s-a dovedit a fi, de fapt, însurat.

Bărbatul nu-i spusese niciodată Christinei unde locuiește și doar el mergea acasă la ea. Femeia nu a observat niciun semn care să o deturneze de la a închega o poveste de iubire cu el, dar a venit momentul în care a aflat că bărbatul era căsătorit.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Mama ei a ajutat-o să deschidă bine ochii. Ea a descoperit că noul iubit al fiicei sale era însurat de nouă ani, după ce a căutat informații despre el în mediul online. "A fost ca un pumn primit în stomac. Am simțit că m-am mințit eu însămi. Am fost rușinată", a mărturisit tânăra. Aceasta a spus că bărbatul a încercat să o impresioneze încă de la prima întâlnire și că a fost dispus să-și aranjeze programul în funcție de ea. Pentru că lucra mult, Christina era disponibilă să se vadă cu el doar de două-trei ori pe săptămână. După patru-cinci întâlniri, tânăra a început să-și pună niște semne de întrebare. Mama ei a intrat pe fir și, căutând pe internet, a dat peste un contract de închiriere care era pe numele respectivului și al unei femei, scrie Daily Mail. De acolo a descoperit și un site de nunți, unde a dat de informația că acesta era, de fapt, căsătorit de ceva timp.

"Mama m-a sunat la cinci dimineața, pentru că nu a mai putut să doarmă. Mi-a spus că era însurat. Inițial, nici nu am crezut-o. Apoi am început să mă gândesc la toate interacțiunile cu el și am sfârșit prin a o găsi pe soția lui pe Instagram, unde am văzut poze cu ei împreună. Am contactat-o pentru a vedea dacă erau alte circumstanțe, dacă nu cumva erau separați. Mi-a confirmat că erau căsătoriți, împreună, fără planuri de divorț. Atunci l-am confruntat și mi-a spus că divorțează. 'Ei bine, nu asta a zis soția ta'. Era foarte nonșalant. I-am spus: 'Soția ta merită mai bine de atât. Eu merit mai mult'. Îți puteai da seama că mai trecuse prin asta și chiar nu-i păsa. Am fost îngrijorată că soția lui avea să fie nervoasă pe mine, dar nu a fost. Avea inima frântă. Suspecta unele lucruri în ultimii ani, care s-au confirmat", a povestit Christine într-un clip publicat pe rețelele sociale.

Citește și: Cum a ajuns o femeie să afle că iubitul ei are pe altcineva cu puțin timp înainte de a o cere în căsătorie. Povestea ei e virală

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri