A plecat în vacanță fără să-și anunțe soțul/ Shutterstock
Divertisment

A plecat în vacanță fără să-și anunțe soțul/ Shutterstock

A plecat în vacanță fără să-și anunțe soțul. Motivul care a făcut-o să recurgă la acest gest: „E incompetent”

Relațiile pot fi uneori adevărate provocări dacă partenerii nu au o comunicare bună sau nu au viziuni comune despre viață. De multe ori, aceste probleme duc la certuri din ce în ce mai dese și chiar la despărțiri. Însă, dacă orgoliul partenerilor este prea mare, se poate ajunge și la situații extrem de ciudate. Este și cazul unei femei, care a decis să plece în vacanță fără să-și anunțe soțul.

Femeia a povestit totul pe o platformă de socializare, mărturisind că a luat această decizie din cauza „incompetenței” soțului ei, care le-a stricat planurile de călătorie. Aceasta a declarat că partenerul ei a tot amânat să cumpere biletele de avion pentru amândoi, în ciuda faptului că plănuiseră împreună o vacanță în New Orleans. Ea s-a ocupat restul vacanței, iar tot ce trebuia să facă el era să ia biletele. Atunci când și-a dat seama că soțul ei nu a reușit să facă nici măcar atâta lucru, femeia a decis să-i de o lecție și să meargă singură. 

Citește și: O femeie de 38 de ani, criticată dur pentru felul în care și-a felicitat fiul adolescent după un meci: "Eram convins că e iubita lui”

„Am planificat această vacanță de luni de zile. Am rezervat camera de hotel, am făcut rezervări la restaurantele pe care voiam să le încercăm și în locurile unde voiam să ajungem. Am făcut o listă cu toate obiectivele turistice pe care voiam să le vizităm. În fiecare săptămână îl întrebam pe soțul meu dacă a cumpărat biletele și verificam dacă totul e în regulă, iar el îmi spunea că așteaptă să scadă prețurile. Acum trei săptămâni i-am reamintit din nou și el a spus că a uitat să le ia. S-a uitat online și a văzut că biletele ajunseseră la 1500 de dolari unul. Chiar și atunci a amânat să le ia, sperând că prețurile vor scădea. Săptămâna trecută l-am întrebat din nou și a spus că nu. Ne-am uitat împreună și prețurile erau și mai mari. A spus că nu este dispus să plătească atât de mult pe ele și a anulat totul.”, a povestit femeia pe platforma de socializare. 

Ea a fost devastată când a auzit că soțul ei a anulat totul. Nu-și dorea să renunțe la vacanța pe care a organizat-o atât de mult, așa că a decis să meargă singură. „Ne-am certat și nu am putut ajunge la nicio concluzie împreună. Așa că am decis să cumpăr un singur bilet pentru mine. I-am spus că plec în vacanță abia în ziua când aveam avionul și el a fost surprins că nu am ales să stau acasă cu el”, a continuat femeia. „Sunt în New Orleans acum și îmi tot trimite mesaje că am făcut o greșeală să plec fără el. Încearcă să obțină un bilet de avion pentru a veni și el, iar i-am spus că dacă vine va trebui să-și ia o cameră separat, pentru eu îmi doresc o vacanță departe de el. Asta primește dacă este incompetent”.

Citește și: O tânără a rămas însărcinată la șase săptămâni de când a născut primul copil: „Am fost șocată!”

Utilizatorii au fost de partea femeii, spunând că soțul părea că a „încercat să saboteze vacanța intenționat”. „Nu știu ce relație ai cu soțul tău, dar s-a comportat ca un idiot. Nu știu dacă a sabotat în mod deliberat călătoria, sau pur și simplu nu i-a păsat”, a scris un utilizator în secțiunea de comentarii. 

„Ai luat cea mai bună decizie să mergi fără el. Foarte bine că nu l-ai lăsat să-ți strice vacanța. Sper că are scuzele pregătite pentru când vei ajunge acasă”, a scris o altă persoană. 

„Scuze că-ți zic, dar e chiar incompetent. Dacă el nu a fost în stare să rezolve singura sarcină pe care i-ai cerut-o, atunci clar nu e capabil de nimic. Pun pariu că motivul pentru care i-a dat doar acest lucru de rezolvat este pentru că are o istorie în spate”, a mai spus cineva.

Etichete: vacanta , relatie , sot

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?