salma hayek si sotul ei (1)
Divertisment

Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault / Foto: Profimedia-Instagram

Privirea dragostei. Salma Hayek, 15 ani de la nuntă și poze prețioase din arhiva familiei: "Felul în care se uită la tine"

Salma Hayek a umblat în arhiva foto a familiei și a scos unele dintre cele mai dragi amintiri, cele de la nunta ei cu omul de afaceri François-Henri Pinault, ce a avut loc în 2009.

S-au împlinit 15 ani de când superba Salma Hayek a fost mireasă. Nu a îmbrăcat doar o rochie la evenimentul din Paris, ci două, una mai frumoasă și mai scumpă ca cealaltă. Rochia-vedetă a costat nu mai puțin de 400.000 de dolari. Salma a îmbrăcat-o când a spus cel mai important "Da" în fața bărbatului iubit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Salma Hayek, divă pe covorul roșu, femeie obișnuită în viața de zi cu zi. Pozată în ipostaze complet diferite în nici 24 de ore

Hayek a postat trei imagini de suflet. Prima o arată într-un corset decoltat, cu machiajul proaspăt făcut, gata să îmbrace rochia de mireasă. Deși avea deja 42 de ani la acel moment, Salma arăta ca o tânără de abia intrată în viață.

rochii de mireasa salma hayek
Rochiile de mireasă ale Salmei Hayek / Foto: Instagram Salma Hayek

În al doilea instantaneu sunt cele două ținute pe care le-a îmbrăcat în ziua cea mare, iar în cel de-al treilea este surprins momentul în care Francois-Henri îi pune verigheta pe deget și cei doi, fericiți și îndrăgostiți, se privesc cu multă iubire.

salma hayek nunta
Salma Hayek și Francois-Henri Pinault s-au căsătorit la Paris, în 2009 / Foto: Instagram Salma Hayek

"Nu există cuvinte care să exprime binecuvântarea de a-ți găsi sufletul pereche. Pentru toți aceia care l-ați găsit, nu-l luați niciodată ca pe un lucru garantat. Pentru aceia care nu l-ați găsit, nu vă dați bătuți", a scris bruneta în dreptul pozelor, adăugând și că ziua nunții a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei.

Urările aniversare au curs, iar actrița Jessica Alba a punctat un lucru pe care mulți alții l-au observat: "Felul în care se uită la tine... Și tu la el".

Cine este soțul Salmei Hayek

salma hayek si sotul ei
Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault / Foto: Profimedia

Citește și: Salma Hayek își bea cafeaua în costum de baie cu decolteu abisal și pantofi cu tocuri amețitoare. O nouă poză care i-a dat gata pe fani

Actrița mexicană și miliardarul francez formează un cuplu din 2006. S-au căsătorit la Paris, în 2009. Au împreună o fiică, Valentina Paloma Pinault.

Francois-Henri este fiul omului de afaceri francez Francois Pinault, a cărui companie, Kering, a cumpărat Gucci și Yves Saint Laurent în anii '90. Din imperiul familiei mai fac parte Boucheron, Balenciaga și casa de modă britanică Alexander McQueen.

François-Henri a preluat de la tatăl său funcția de CEO al Kering în 2005 și deține și echipa de fotbal Stade Rennais FC.

Înainte de a o întâlni pe Salma, a fost căsătorit cu Dorothee Lepere, cu care are doi copii, Francois și Mathilde. Mai are, de asemenea, un copil cu supermodelul Linda Evangelista, Augustin.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri